The Saxon Hotel and Spa

Plads til fordybelse i velholdt resort

The Saxon er et eksklusivt internationalt og pris-vindende Boutique Hotel og Spa beliggende i den smukke og rolige forstad til Sandhurst med dets egne prægtige avenuer af træer, som er en stærk kontrast til Sandton, der ligger i nærheden af Johannesburgs finansielle distrikt. The Saxon er en velholdt hemmelighed blandt Johannesburgs beboere og internationale turister, hvor gæsterne kan nyde et luksuriøst ophold, hvor de kan slappe af og fordybe sig selv i den udsøgte og stilfulde atmosfære.

Oprindeligt designet i 1990 af Neil Powell Architects som et privat opholdssted for Douw Steyn, en af Sydafrikas førende kaptajner i industrien, blev The Saxon dog senere transformeret til et luksuskonferencested.

Sydafrikansk elegance

The Saxon er indbegrebet af smagfuld afrikansk elegance kombineret med exceptionel og diskret personaliseret opmærksomhed på detalje. Dette frodige tilflugtssted summer af fred og ro og er beliggende på 6 hektar af bølgende anlagte haver, som giver en afslappende fornemmelse langt væk fra storbyens stress og jag. Tiden ophører her, hvor hverken forstyrrelser eller bekymringer kan stoppe din vej til stilhed og et tiltrængt pust fra hverdagen.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.