&Beyond Kirkmans Kamp

Nostalgisk safari i kolonistil med store chancer for at se den yndefulde leopard. 

Beyond Kirkman´s Kamp ligger højt på en højderyg med betagende udsigt over floden Sand, der løber igennem Sabi Sand. Hver af 18 suiterne byder på spektakulær udsigt over den uspolerede natur 
omkring floden Sand.

Suiterne og fællesområdet er indrettet i smagfuld kolonistil. De autentiske møbler fra
1920´erne og gamle malerier i guldramme er med til, at skabe den ægte safari atmosfære. Sid foran den knitrende pejs om aftenen,  for at fordøje og tale om dagens oplevelser med et glas vin i hånden. De ekstra fritimer kan tilbringes ved poolen, mens landskabet beundres mellem svømmeturene. Service og gastronomi er et kapitel for sig selv.  

Sabi Sand Game Reserve, som grænser op til Kruger National Park, hvor &Beyond Kirkman´s Kamp er en af de private game lodges. Et besøg i området garanterer en oplevelsen af den afrikanske bush, som I sent glemmer. Her er ingen hegn mellem lodges (eller for sags skyld mellem lodge og Kruger Park). 

Dyrene vandrer frit over store strækninger af græsarealer, som de altid har gjort. Her finder I en af de rigeste vildtbestande i Sydafrika og chancerne for at se The Big Five (løve, leopard, buffalo, elefant og næsehorn) fremragende. Sabi Sand er især kendt for observationer, af den normalt undvigende leopard. Så sørg for at holde øje med denne yndefulde og elegante kat.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.