Singita Boulders Lodge

Det luksurisøse Afrika

Singita Boulders Lodge ligger ved den vestlige grænse til Kruger Nationalpark. Lodgen hviler på bredderne af Sand River floden i hjertet af Singita Private Game reservatet. Det har en moderne luft af ro, der ærer Afrika på en autentisk måde.

Navnet Boulders blev inspireret af en stor kampesten der sad lige i midten af det sted, hvor der senere hen blev bygget en vinkælder. En simpel beslutning blev truffet om at bygge vinkælderen rundt om kampestenen.

Smuk udsigt til vildtreservatet

Gæsterne kan nyde den omviklede udsigt fra de fleste steder af den naturlige stenlodge og på udsigtsdækket er det perfekte sted hvorfra man kan observere dyrelivet blive ledt til Sand River floden. Den stille dam langs det stråtækkede loungeområde lukker det naturlige lys og landskabet ind til den helt åbne plads, hvor halmkurve, neutrale nuancer og hynderne komplementerer træmøblerne.

Singita Boulders Lodge tilbyder 12 suiter, alle med deres eget en suite badeværelse og indendørs såvel som udendørs brusebad, private opvarmede swimming pools, dobbeltsidet pejs, minibar og –køleskab, mini pengeskab, aircondition, overhead fans, privat lounge, direkte telefoner og et udsigtsdæk til dyrereservatet og dyrelivet.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.