The Oyster Box - Kwazulu Natal

Fra det øjeblik Oyster Box åbnede dørene i 1947 blev hotellet hurtigt et af ​​Afrikas mest elskede og mest fornemme hoteller. Kombinationen af ​​koloniale charme, upåklagelig service, frodige tropiske haver, betagende beliggenhed ved havet har gjort det til et anerkendt hotel verden over.

Hotellet er blevet nænsomt renoveret for at tilbyde gæsterne en nutidig oplevelse, mens der stadig vækker følelser, erindringer, og den varme nostalgi fra gamle dage. Omhyggelig opmærksomhed for detaljer sikrer, at tidligere gæster vil blive glade for at opdage den gamle Herlighed ikke bare blevet bibeholdt, men omhyggeligt forbedret. Gæstfriheden og den imødekommende elegance blandet blandet med et væld af moderne faciliteter og detaljer tilfredsstiller nutidens mest kræsne turist, business person og bryllupsrejse par.

Hotellet har 86 forskellige typer af luksuriøse værelser og den  koloniale charme er nænsomt bevaret - de udsøgte fliser, vægmalerier, malerier og antikke møbler er alle blevet bevaret i deres oprindelige herlighed. Indretningen gør også fremragende brug af natursten og træ, suppleret med beroligende farver, der afspejler de beroligende nuancer af det omgivende hav og tropiske vegetation.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.