Thonga Beach Lodge - KwaZulu-Natal

Thonga Beach Lodge ligger på de uberørte kyster i det nordlige Kwazulu-Natal (Maputuland kyst). Dette lille butique lodge har kun 24-senge og er det ideelle sted at opdage en af de mest uspolerede naturområder tilbage på det afrikanske kontinent. Mabibi er et magisk sted med skov helt ned til havet, samt smukke søer og udsøgte sandstrande. Det krystalklare, varme vand tilbyder Sydafrikas bedste snorkling og fantastiske off-shore dykning.

Thonga Beach Lodge er beliggende på den smukke sandklit kyst med skov og udsigt over den fantastiske strand nedenfor. De stråtækte bush-suiter give hver gæst privatliv og omhyggeligt konstrueret til at sikre minimal indvirkning på miljøet. Lodgen tilbyder luksuriøs indkvartering, lækre måltider og en af de bedste dykkersteder i Sydafrika.
 
Thonga Beach Lodge ligger kun få meter fra stranden og 25 minutters kørsel fra Lake Sibaya (det sydlige Afrikas største ferskvandssø), som er en del af Isimangaliso Wetland Park, der nu er internationalt anerkendt som et World Heritage Site.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.