Fairmont Royal Palm Marrakech

Royal Palm Marrakech tager luksus til et andet niveau. Det fem stjernet hotel har 135 udsøgte suiter og villaer og ligger kun et par kilometer væk fra den mytiske "Red City".

Omringet af charmen, Marokko Royal Palm Marrakech har en virkelig spektakulær beliggenhed lige ved foden af ​​Atlas bjergkæden. Velplejede haver med gamle oliventræer, majestætiske bjerge i baggrunden og en fantastisk golfbane oversået med glitrende søer kombineres til at skabe Royal Palms storslåede omgivelser.

Hotellets unikke design blander inspiration fra berbisk kultur med elegance og modernitet. Der er integrerede perspektiver og smukke panoramaudsigter.

En af de mest værdsatte attraktioner i Royal Palm Marrakech er dens spektakulære 18-hullers golfbane. Hotellet er også det eneste i Marokko med en Clarins spa. Et tilflugtssted for alle sanser, er det placeret lige ved siden af ​​et sportscenter udstyret med en 25 meter lang swimmingpool.

Gastronomi vil helt sikkert være et andet af højdepunkterne i et ophold på Royal Palm Marrakech. Fire restauranter venter på gæsternes besøg, uanset om man ønsker at udforske verdens køkkener, genopdage klassikere, eller prøve lokale specialiteter.

Få en unikt velkomst , service og kvalitet i Royal Palm Marrakech.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.