Baraza Resort & Spa

Baraza Resort & Spa Zanzibar er i en klasse for sig. Et eksklusivt All Inclusive boutiquehotel, der ligger ud til Bwejuu Paje stranden, som er kåret som en af verdens 30 bedste strande i verden af Condé Nast Traveler Magazine.
Af andre priser kan nævnes Top 25 Luxury Hotels i verden, Best of the Best i Travelers’ Choice og på Hot List over de 60 bedste nye hoteller i verden.

Der hersker ingen tvivl om, at du kan forvente en strandferie i verdensklasse på Baraza Resort & Spa.

All Inclusive fra spændende kulturer

Du kan glæde dig til gastronomiske oplevelser i restauranten, der i skøn harmoni fusionerer internationale klassikere med mad fra Asien, Indien, Persien og Afrika.

Nyd en cocktail før- eller efter middagen i den stemningsfulde Dhahabu Bar & Lounge, fantastisk morgenmad i Livingstone Terrace og delikate frokostretter i Ocean Lounge.

Forkælelse og sport på Baraza Resort & Spa

Der er uendeligt meget at foretage sig på Zanzibar, men vi vil dog først og fremmest anbefale Baraza Resorts unikke og prisvindende Frangepani spa, der byder ind med egen pool med afslappende undervandsmusik, sultan-bad, fitnesscenter og tennisbane. Professionelle behandlere fra Thailand, Bali og Indien tilbyder en bred vifte af behandlinger med de bedste hudplejeprodukter og lokale, krydrede æteriske olier.

Når du kommer genfødt ud fra spaen, kan du kaste dig over snorkel- eller dykkerture til bl.a. den berømte Mnemba-atol. Deltage i volleyball-kampe, prøve strandtennis, kite- og windsurfing eller låne en cykel og udforsk Zanzibar på egen hånd eller med en guide.

Du kan også roligt tage børnene med til Baraza Resort & Spa. De kan muntre sig i børneklubben, børnepoolen, bygge sandslotte, udforske de tropiske fisk eller deltage i sportsaktiviteter.

Eksklusive villaer i tropisk have

De 30 villaer er designet i klassik swahili-stil, hvide og med kunstfærdige buer, der byder velkommen indenfor til varme, gyldne farver, håndskårne møbler, smukke tekstiler og vidunderlige, dekorative messinglamper.

Rundt om villaerne står hundredvis af palmetræer, der giver skygge på varme dag og blomstrende bougainvilleaer, der bryder alt det grønne med orange, røde og pink farver.

Villaerne fås i størrelser fra 148-193 m2 med et og to soveværelser. Alle har terrasse med solsenge og plunge pool, te- og kaffe faciliteter, mini bar, walk-in closet, tv, DVD-afspiller m.m.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.