Uma Paro

Oplev et moderne og komfortabelt ophold i Bhutan, med en elegant og simpel hotelindretning.

Vores værelser og suiter er idyllisk placeret i en lysning imellem azaleablomster og igennem vinduerne er der smukke udsigter til skove, bjerge og Paro dalen. Hotellet er bygget af smukke materialer, som håndlavede sten, træ og fliser og alle værelserne og villaerne indeholder et originalt Bhutanesisk komfur. Hovedbygningen som før var hjem til en lokal adelsmand, former hotellets hjerte.

Landskabet i Bhutan er blødt, med frugtplantager, græsplæner og små stier der bevarer den originale kontur af dette robuste land. Landet bærer stort præg af deres folkesprog og dette kommer til udtryk i tømmer, som er blevet mørkt af røg fra bål og hvide vægge som er farverigt malet til af lokale kunstnere.

Oplev luksus på et andet niveau med vores personlige butler service, som er til stede når man bor i vores private etværelses villa, eller toværelses COMO villa. Tjenerne forstår at skønheden af dit ophold er i detaljerne, som f.eks. at gøre din ankomst mere behagelig, arrangere noget særligt for en betydningsfuld lejlighed, eller at organisere en skattejagt for børnene i bjergene. De kan på én gang være din portier, personlige assistent og børnepasser. 

Uma Paro er det perfekte sted for at få genforenet familien, ved at bruge kvalitetstid sammen og udforske naturen i Himalayas kongerige i Bhutan. Børn på 12 år og under som deler en villa med deres forældre, får opholdet gratis. Udover det får de også samme inkluderinger som deres forældre, i form af mad og aktiviteter for pakkebookinger. Tilbuddet gælder for alle nye bookinger med morgenmad inkluderet, eller standardpakker i etværelses villaer eller COMO villaen.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.