La Residence d´Angkor, A Belmond Hotel

I den gamle bydel i Siem Reap

Eksklusive La Residence d'Angkor, A Belmond Hotel ligger i hjertet af pulserende Siem Reap og tæt på Angkor Wat, Angkor Thom og Tonlé Sap Lake i Cambodia. Dette luksuriøse 5-stjernede hotel byder velkommen til en oase af komfort og elegance midt i et fortryllende område med kultur og historie.

Suiter i harmonisk kombination

Suiterne på La Residence d'Angkor er indrettet med en subtil elegance, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med traditionelle khmeriske designelementer. De er rummelige og smagfuldt møbleret med balkon eller terrasse med udsigt over den frodige have eller pool område.

Pool og kulinariske oplevelser

Det er værd at beskrive hotellets pool område, der er omgivet af grønne palmer og duftende blomster. Her kan I slappe af, køle af i poolen og nyde solen i fred og ro.

Når sulten melder sig, kan I nyde en kulinarisk oplevelse i restauranten Ember ved poolen. Om dagen serverer de lette frokostretter fra det udendørs køkken, og om aftenen en fusion af traditionelle khmer retter og det franske køkken. I restauranten Circle, hvor menukortet indeholder et væld af delikate khmeriske retter. Restauranten tilbyder både indendørs og udendørs siddepladser.

Martini og spa på La Residence d'Angkor

Efter en dag med sightseeing og eventyr kan I slappe af med en forfriskende drink i Martini Bar, hvor der serveres udvalgte vine, cocktails, tapas og Martini  flere variationer.

La Residence d'Angkor tilbyder også en række andre faciliteter, herunder en spa med et udvalg af afslappende behandlinger, sauna, dampbad og indendørs pool samt et fitnesscenter for dem, der ønsker at holde sig i form. Concierge-servic hjælper til med at arrangere udflugter og aktiviteter i området.

La Residence d'Angkor er det ideelle valg for jer, der søger en uforglemmelig og luksuriøs oplevelse i Siem Reap, Cambodia.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.