Song Saa Privat Island

Song Saa Private Island ligger afsondret midt i et storslåede landskab bestående af øde oaser af jomfru regnskov, tropiske koralrev og glinsende hvide strande; kun 30 minutter med båd fra den internationale lufthavn i Sihanoukville. Som gæst vil du være blandt de første udlændinge til at opleve denne smukke, uberørte verden, hvor sjældne næsehornsfugle lander på din altan.

Mens Cambodjas' øer deler de samme blændende kvaliteter, der gjorde Thailands øer så berømte, forbliver de et uspoleret paradis. Hvis du har besøgt Koh Samui eller Phuket før Thailands turist boom, vil du have en fornemmelse af, hvad Cambodjas øer har at tilbyde. 

Song Saa Private Island er lige så forførende som navnet antyder. Tænk intimt. Tænk luksuriøst. Men tænk først og fremmest harmoni - med alle de elementer af naturen, der gør dette sted så speciel. Song Saa er forbundet med øerne Koh Ouen og Koh Bong, ved hjælp af en gangbro over en marine reserve, som er etableret for at sikre øernes koralrev og livet under havoverfladen, herunder dygonger, søheste og eksotiske arter af tropiske fisk.

Resortet er udstyret med 27 luksus overwater villaer, jungle villaer og villaer med havudsigt - alle bygget af bæredygtigt materiale og med den dybeste respekt for det naturlige miljø.

Midt i resortets' hjerte findes en skøn restaurant og lounge, spektakulært placeret direkte ud for øens kyst og omgivet af havet. Herfra kan du nyde de dramatiske solnedgange, landskaber og stjerneklare nætter.

Som gæst kan du udforske øernes koralrev, vandre i uberørt regnskov og slikke sol på de rene hvide sandstrande. Med mere end 20 omkringliggende øde øer, bugner mulighederne for offshore-eventyr.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.