Aman Tokyo

Aman Tokyo er et urbant fristed højt oppe over den atmosfæriske hvirvel af tradition og modernitet, som er indbegrebet af Tokyo. Resortet ligger i de øverste seks etager af det nybyggede Otemachi Tower. 

Dette imponerende hotel og spa trækker sin designinspiration fra traditionelt japansk arkitektur. Klassiske japanske materialer som træ, Washi papir og sten blandes med stor effekt med moderne teknologi og luksuriøse tekstiler, hvilket giver en varm og eksklusiv atmosfære. 

Otemachi Tower er en af byens mest populære spisesteder. Amans restaurant ligger på 33. etage med udsigt over Imperial Palace Gardens og Mount Fuji i det fjerne.

Tokyo er en levende destination som tilbyder fascinerende kontraster. En ægte kosmopolitisk mega-metropol som er samtidigt uløseligt japansk. Skinnende skyskrabere rækker ud efter himlen ved siden af 19. århundrede paladser; summende vejkryds eksisterer side om side med hyggelige gader, foret med selskabelig yakitori-ya, ramen-butikker og shochu barer; state-of-the-art indkøbscentre sælger verdens mest eksklusive mærker mens de overser smukke parker, som farves pink med kirsebærblomster i foråret.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.