Siam Kempinski

Siam Kempinski har med sin centrale beliggenhed  i Bangkok ved Siam Square, direkte adgang til det  fashionable shopping center Siam Paragon.

Værelserne er lyst og stilfuldt indrettet med et touch af europæisk stil blandet med lokale traditioner, der er ideelt både til par og også børnefamilier.Siam Kempinski´s store og frodige pool område er en populær oase blandt gæsterne. 
Her nydes en tiltrængt pause fra den ellers hektiske storby med shopping og turistattraktioner.

De fleste af hotellets 303 luksuriøse værelser og suiter har balkon, mens værelserne i stueplan har direkte adgang til poolen, og kan derfor være særligt interessant for børnefamilier.
Gastronomisk er niveauet særdeles højt, med signaturrestaurant ”Sra Bua By Kin Kin” i spidsen, som byder på en kulinarisk rejse i det Thailandske smagsunivers.

Sra Bua er drevet af  den danske stjernekok Henrik Yde Andersen fra Michelin restauranten Kiin Kiin på Nørrebro i København.

Udover Sra Bua findes:

Brasserie Europa - en international a la carte og buffetrestaurant, berømt for sin legendariske søndags champagne brunch.
Niche - Restaurant og bar som tilbyder internationale gourmet a la carte, hjemmelavede bolsjer og kreative cocktails.
Hanuman Bar -  beliggende i hotellets lobby og cigar værelse 1897, der byder på sofistikeret eftermiddagste, lette måltider, snacks med et omfattende cocktailkort.
Rotunda, - Udendørsrestaurant der serverer lette måltider og forfriskende drinks i en afslappet atmosfære ved swimmingpoolen.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.