Kamalaya Koh Samui

Kamalaya Koh Samui Wellness and Holistic Spa er et af ​​Thailands mest prisbelønnede resorts med fokus på holistisk wellness og velvære.

Resortet er bygget op omkring en gammel grotte, hvor munke førhen plejede at komme for meditere pga. den særlige energi der her findes.

Kamalaya Koh Samui  er et sandt tilflugtssted, hvor du kan få rum og mulighed for at sætte farten ned og  give slip på dine gamle vaner – og  begynde at lytte til hvad præcis din kloge krop fortæller dig, at du har brug for.
Som Kamalaya Koh Samui selv udtaler: ”Få lov at opleve dig selv - opdage livets fulde potentiale.”

Stedet er ideelt at tage til for både par, der blot ønsker afslapning krydret med enkelte behandlinger, god sund og velsmagende mad, samt gode veninder der ønsker masser af velvære. Det er bestemt også til dig der rejser alene og ønsker tid til  forkælelse og fordybelse.
På Kamalaya Koh Samui vil man ikke have oplevelsen af at være ”alene” – Her er en del singler, og ønsker man f.eks. at spise og hygge sig i selskab med andre, kan man blot sætte sig ved restaurantens langbord, som altid er velbesøgt af både gæster og behandlere.

Kamalaya Koh Samui tilbyder et unikt koncept i personlig velvære og afslapning, stedet fokuserer på holistisk medicin og komplementære behandlingsformer fra østlige og vestlige traditioner, hvor du vil blive mødt af utroligt dygtige behandlere og specialister fra hele verden.
Resortet tilbyder personlige programmer som detox, yoga, anti-stress, udbrændthed, Ayurveda, fitness og vægtkontrol.
Kort efter ankomst vil du få et grundigt sundhedstjek og samtale med et af stedets eksperter. I vil her i samarbejde planlægge  wellness program ud fra dine mål og ønsker for selve opholdet.
Når det er sagt er Kamalaya også et sted, hvor du blot kan slappe af og bare nyde naturen, de termiske bade og saunaer, suppleret med lækre og sunde retter og ikke mindst smukke omgivelser.

Værelser, suiter og villaer med og uden pool, er alle individuelt indrettede med lyse farver og rene linjer i harmoni med naturen.
Nogle villaer ligger direkte til stranden, andre oppe på klipperne med smuk havudsigt. Visse suiter og værelser har havudsigt, mens andre har udsigt til haven.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.