W Retreat Koh Samui

En gang for længe siden var der en idyllisk ø beliggende i det blændende azurblå hav i den thailandske golf. Flere kokosnødder-arter end noget andet sted i verden beliggende iblandt uberørte strande, frodige landskaber og maleriske veje der førte til spektakulære udsigter fra bakketoppene til fantastiske kyster under evige blå skyer og gyldent solskin.

Stadig et paradis i dag

I dag findes denne skønne ø stadig i et paradis som også er hjem til et af verdens mest levende, venlige, varme og farverige kultur. I W Retreat Koh Samuis Maenam strand får du en lokation på øens uspolerede og uberørte nordlige kyst – en skjult perle af ro og fred, hvor du også har mulighed for at feste med de lokale til festivaler, hvor de lokale beboere fejrer fuldmånen med lanterne, fyrværkeri, parader, sange, dans – alt sammen i bedste fuldmånefestivalsstil. Fra spektakulær solopgang til fantastisk solnedgang. Oplev det hele fra din private gårdhave og altan på W Retreah Koh Samui.

Aktiviteter til vands og på lands

Tag en dukkert i indbydende farvande, og dyk endnu dybere med snorkling og SCUBA udstyr. Sejl væk på en katamaran, der er udstyret med alt hvad du behøver for en dag med dybhavsfiskeri, udforsk Koh Phangans fantastiske og ubeboede kroge eller tag en golfdag på Santiburi Golf Course. Regionens mest spektakulære golfbane, der trækker golfspillere til med fantastiske udsigter over golf-greenen som er plejet ned til den mindste golftee.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.