Indien på første klasse

Med sin beliggenhed i de smukke og betagende Aravalli bjerge i Rajasthan provinsen, bliver du her mødt af de smukkeste omgivelser, sublim service og gastronomi. Ikke langt fra Amanbagh ligger den naurskønne park Sariska National Park, der med sine overvældende 800 kvadratkilometer, byder på blandt andet tiger, leopard, hyæner, antilope og et væld af fugleliv. 

Amanbagh ligger lige ved kanten af Rajasthan Aravalli bjergpasset, og er designet som et stemningsfuldt palæ med strålende bløde sandsten og bleg pink marmor. Omgivet af en frodig og grøn oase nær Chambal floden og dens mange bifloder, er der herlige omgivelser af hvad der tidligere var stedet for Maharajaen af Alwars jagthytte og favorit have at trække sig tilbage til.

Gå på opdagelse i den rige kultur

Amanbagh bringer både de kulturrige fornøjelser, de royale glæder og romantiske mellemspil af Moghul æraen sammen. De hellige graler er bygget med æstetisk elegance, hvor hver en detalje er blevet fortolket og genskabt for at ære den gyldne Halcyon's herkomst af Indiens gyldne tider.

Indenfor hotellets mure, finder I jer selv omgivet af frodig natur, som byder på en eksotisk symfoni af palmer, eukalyptus, træer med diverse frugter, frangipani træer og plæner med jadegrønt græs - kontrasten mellem det naboliggende terræn og hotellets paradislignende omgivelser, giver en stærk og meget positiv kontrast, der går op i en højere enhed.

Amanbagh står som et stærkt historisk symbol, hvad udseende angår, som dermed hylder Indiens historie igennem et velstående og unik fortolkning af et massivt stykke af historien. Overalt på hotellet, finder I små historiske detaljer i det overdådige interiør og eksteriør - alt lige fra de store kupler der binder bygningen sammen, til gårdspladsens sandsten giver et hint af Indiens gyldne alder.  

Hotellet er i sig selv er en seværdig og luksuriøs portal til historien, der tilbyder de besøgende en mulighed for at udforske og opleve de fantastiske rester af en ekstraordinær lokal historie. Og så har man ikke engang nævnt den farverige kultur og fantastiske dyreliv der hersker.

Afrejseperiode og pris:
Året rundt 
Fra kr. 20.890 pr. person, når to voksne rejser sammen
Rejsen skal bestilles senest den 29. marts 2019

Rejsen inkluderer:
- Fly t/r
- Privat transfer t/r
- 6 nætter med morgenmad
- 1x massage pr. person
- Daglige yogahold
- Guidede morgen vandreture
 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Bo

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.