Amanbagh

På kanten af Rajasthan Aravalli bjergpas ligger det regale hjem Amanbagh, som er designet som et stemningsfuldt palæ med strålende bløde sandsten og bleg pink marmor. Omgivet af en frodig og grøn oase nær Chambal floden og dens mange bifloder, er der herlige omgivelser af hvad der tidligere var stedet for Maharajaen af Alwars jagthytte og favorit have at trække sig tilbage til.

Gå på opdagelse i den rige kultur

Amanbagh bringer både de kulturrige fornøjelser, de royale glæder og romantiske mellemspil af Moghul æraen sammen. De hellige graler er bygget med æstetisk elegance, hvor hver en detalje er blevet fortolket og genskabt for at ære den gyldne Halcyon herkomst af Indiens gyldne tider.

Da Amanbagh hotellet er bygget indenfor en mur og omgivet af denne frodige og skønne oase, resulterer det i et eksotisk display af palmer, eukalyptus, træer med diverse frugter, frangipani træer og plæner af jadegrønt græs, som står i stærk kontrast med det naboliggende terræn af bakker.

Stylet i stil som tidligere Moghul æra bygninger, står Amanbagh som et stærkt historisk symbol, hvad udseende angår, som dermed hylder Indiens historie igennem et velstående og unik fortolkning af et massivt stykke af historien.

En unik historie med sans for detaljer

Den inspirerende brug af lokale bygningsmaterialer for at afspejle de små historiske detaljer og overdådige interiør, gulvene af blød pink marmor nuance, kuplerne der binder bygningen sammen og gårdspladsen tildækket glat og stilfuldt sandsten fremkalder glansen og pragten af Indiens gyldne alder.

Amanbagh i sig selv er en seværdig og luksuriøs portal til historien, der tilbyder de besøgende en mulighed for at udforske og opleve de fantastiske rester af en ekstraordinær lokal historie, såvel som den farverige kultur og vildliv, der hersker i dag.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.