Maharajas Express Togrejse

Indien - et land med historie lige så gammel som tiden. Et land, hvor forskellige dynastier har regeret gennem århundreder, der forlader deres præg på landskabet, sprog og kultur.

Det siges, at man kan opleve et anderledes Indien efter hver hundrede kilometer, kongelige paladser, forter, natur, bjerge, wildlife, nationalparker og strande .... Der er så meget at opleve og det beriger ens liv i en sådan grad, at man vender tilbage igen og igen.......

Indien kan også være støvet, barsk og lidt besværligt, så en rejse igennem landet med maharajaer Express, går det nemt og behageligt uden at gå på kompromis med de store oplevelser.

Tag på en fantastisk tur gennem den kontrastfulde stat Rajasthan.. Maharajas Express er Indiens svar på Orientekspressen og er en rejse på højeste niveau. Ligeledes er det en meget behagelig måde at rejse igennem landet på, som ellers kan føles meget hektisk at rejse rundt i.

Toget kører om aftenen/natten og om dagen har man så den ene storslåede sightseeing efter den anden i fascinerende byer som Jaipur, Jodhpur & Udaipur. Der arrangeres specielle frokoster i tidligere Maharaja Paladser, muligheden for at se den store Bengalske tiger og kamelturer i ørkenen er også en af de store oplevelser på turen. Selvfølgelig kommer i også til at opleve Taj Mahal som er et must på enhver Indien rejse.  

Pris: Koster fra 68.000 kr. pr. person. (Maharajas Express ”Heritage of India”, baseret på 2 personer der rejser  sammen).

Inkluderet i prisen:

Fly København – Mumbay // Delhi – København.

1 nat på The Taj Mahal Palace i Mumbai (dbl. værelse med morgenmad).

7 x nætter på Maharajas Express – ”Heritage of India” i Deluxe kupe med fuldt program, måltider, drikkevare, sightseeing mm. (Mumbai – Ajanta – Udaipur – Bikaner – Jaipur – Ranthambore – Agra – Delhi).

1 nat på Imperial i Delhi (dbl. værelse med morgenmad).

Private transfers.

Turen kan selvfølgelig forlængers med overnatning i Mumbai, Delhi  eller med afslutning ved Goas strande. Ring for at få detaljeret beskrivelse.

Maharajaer 'Express byder på fire kupe konfiguration - Deluxe Cabin, Junior suite, Suite og Presidential Suite. Hver kabine har store panoramavinduer, så du kan nyde hver en bid af det storslåede Indien. Alle personvogne komme med individuelle temperaturstyring, den første af sin art i Indien og har state-of-the-art faciliteter - Live-tv, dvd-afspiller, trådløst internet at nævne et par at holde dig underholdt gennem den kongelige rejse. Maharajaer 'Express har overvågningskameraer, røgalarmer, med en 24-timer butler/tjener service, rejsen om bord er virkelig en ekstraordinær oplevelse.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.