Amangalla Resort

Amangalla ligger indenfor voldene i det 17. århundrede Galle Fort, som ligger lige ved den historiske havn i Galle, en UNESCO World Heritage Site.

Amangalla er det perfekte udgangspunkt, for at opleve denne historiske handelshavn og det omkringliggende landskab, de charmerende smalle gader med bygninger, som stammer fra hhv. den hollandske og den britiske koloni tid. "The Fort" som det omtales i daglig tale, tilbyder både et bohemeagtigt liv, hvor du kan sidde på en fortovscafe, og nyde en kop kaffe (eller ceylon te) og bare observere livet omkring dig. Men også har muligheder for at se eller deltage i handelslivet.  

Amangalla var oprindeligt den hollandske guvernørens palæ. Aman har med stor dygtighed renoveret palæet, så den detaljerede indretning afspejler en stemning af en svunden tid. Det er på den ene side et byhotel, men så snart du kommer fra gaden igennem cafe'en kommer du ind i en charmerende 200 år gammel have, med al den ro og charme man forventer af et Aman Resort.

Amangalla giver en rolig base hvorfra du kan udforske den fascinerende kultur og Galles omtumlede historie. Galle er kendt for sit hollandske Fort, sine lokale kunsthåndværkere, mange træskærere som arbejder i det smukke ibenholt træ, som smykkehåndværkere som arbejder med polerede perler.

Nyd gåture direkte fra hotellet i dette storslåede 36 hektar sekskantede sten fort, med smukke kolonitids bygninger der stadig er i brug i dag, travle smalle gader med mange generationers kunsthåndværker, voldene og strandpromenaden, hvor lokale og besøgende samles om at flyve med drager , eller spille cricket.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.