Cap Juluca, A Belmond Hotel

Hotellets fortryllende hvide sandstrand står den dag i dag som den gjorde for flere tusind år siden, dengang Anguilla var beboet af det fredfyldte stammefolk Arawakerne. De var fiskere og jægere, og den viden man har omkring dem, stammer fra petroglyffer og arkæologiske fund fra de to ceremonielle grotter man finder på øen (hvilket er et must at besøge). Med den kulturrige historie, er Cap Juluca, A Belmond Hotel derfor opkaldt efter Arawakernes regnbue ånd, hvis tilstedeværelse (måske) stadig kan mærkes specielt når der kommer en lille byge, og solens lune stråler bringer de fortryllende farver frem.

Eksklusivt hotel på Anguilla

Cap Juluca, A Belmond Hotel er stedet hvor strandferie møder den unikke caribiske ø-stemning – en helt fantastisk kombination der virker utrolig afslappende og charmerende. Og når man taler om afslapning, så bliver dette taget et niveau op fra det sædvanlige, og hotellet er nok et af de mest eksklusive der findes på Anguilla.

Der findes næsten ikke et bedre sted at opleve øens unikke stemning, natur og marineliv. Ønsker I at koble helt af, trække vejret dybt, slappe totalt af i ro og fred samt mærke den fantastiske Caribiske havluft, giver Cap Juluca, A Belmond Hotel nok det bedste afsæt til at gøre dette i. Mærk den lune brise og nyd det azurblå hav fra jeres egen private terrasse – alle værelser er nemlig placeret på stranden med havudsigt, og er utrolig godt indrettet hvor kvalitet og gode materialer er i højsædet.

Nyd spaen på Cap Juluca, A Belmond Hotel

Når atmosfæren og stemningen er så god som den er på Cap Juluca, A Belmond Hotel, er det vigtigt at gå ned i gear og koble helt af. Og et af de steder man gør det, er selvfølgelig på hotellets utrolig gennemførte Arawak Spa. Her er der tid til at fordybe sig i den helt særlige caribiske charme. Hele området går nærmest i et med naturen og byder på en unik hideaway-stemning hvor det er én selv der er i fokus. Til de forskellige behandlinger bliver der blandt andet anvendt de helt gamle lærdomme inden for healing, som Arawakerne selv anvendte. Kun lokale produkter og ingredienser bliver brugt i det omfattende menukort bestående af alt lige fra skønhedsbehandlinger til fantastiske massager. Spaen byder selvfølgelig også på en charmerende panoramaudsigt over det krystalklare hav samt nem adgang til frodig natur. 

Skøn kulinarisk oplevelse

Gastronomi er også et område som Cap Juluca, A Belmond Hotel tager ganske seriøst. Hotellet byder på et bredt udvalg af eksotiske delikatesser med masser af muligheder for at gå på kulinarisk udforskning. Er I til lokal mad fra Caribien og egnsretter fra Anguilla er Pimms stedet. Her serveres der de skønneste retter alt i mens I kan nyde en helt igennem fantastisk udsigt over Maundays Bay. CIP’s by Cipriani byder på et gennemført norditaliensk køkken, her serveres der blandt andet også en overdådig morgenmadsbuffet. Endnu mere kan der nydes mindre delikatesser og specialiteter ved Maundays Lounge og Pool terrassen. Er I på stranden kan der også nydes fantastiske retter grillet til perfektion ved The Cap Shack. På Cap Juluca, A Belmond Hotel skal man derfor ikke ud på en længere rejse for at finde noget godt til ganen. Men med det sagt, så findes der gode spisemuligheder i gåafstand fra hotellet.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.