Sandy Lane

Sandy Lane har en helt fortryllende fredfyldt stil over sig, med idylliske hyggelige omgivelser. Fra det øjeblik vi bød vores første gæster velkommen i 1961, har Sandy Lane været taget i betragtning til, at være den bedste adresse i Caribien.

Et hotelophold her egner sig suverænt, hvad enten man søger en romantisk luksusforkælelse med den eneste ene, det perfekte ophold for familien, eller blot et tilflugtssted med ro. Uanset hvilken ferie du ønsker, så kan Sandy Lane garantere en raffineret hoteloplevelse, med utallige af muligheder for at nyde det gode liv.

Sandy Lane er et luksushotel i Caribien, som har 3 af verdens bedste golfbaner; The Old Nine, The Country Club, samt den verdensberømte Green Monkey, som er en Tom Fazio kreation der er udhugget fra et gammelt stenbrud og som kun er til ære for hotellets gæster. Ligegyldigt hvor du befinder dig på banerne, vil du blive forgabt af den sprudlende, smukke natur og de fantastiske udsigter lige ud til Barbados’ platiniumskyst.

Spaen på Sandy Lane er noget helt for sig selv. Den har en smuk reception lavet af marmor, en dekorativ trappe der fører til vores spabehandlingssuites, omklædningsrum og spa bad. Behandlingerne kræser omkring gamle velværdstraditioner fra rundt om i verden, lige fra Caribien og Nordamerika til Fjernøsten og Europa. Alle disse behandlinger er kombineret med følelsen af Barbados’ glød, der efterlader dig afslappet og beriget.

Ligegyldigt hvilken af vores restauranter du vælger at spise på, vil du med sikkerhed nyde det perfekte match af et exceptionelt køkken i raffinerede omgivelser. Vores 4 Barbados restauranter hylder skønne smagsløg fra hele verden og hvert eneste måltid her er en glæde. Alle vores strandbarer har udsigt ud over den herlige St. James platiniumskyst og er alle hver især indrettet til en glad spiseoplevelse, i selskab med familie og venner.

Et ophold hos Sandy Lane føles som at være på besøg hos en speciel og gæstfri ven. Vi gør altid vores bedste for at give en individuel oplevelse og det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig hjemme. Hotelværelserne og suiterne er så rummelige og behagelige at du aldrig vil få lyst til at rejse herfra igen.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.