Tortuga Bay

Tortuga Bay tilbyder luksus, fantastisk service og villaer designet af den verdensberømte designer Oscar de la Renta.

Som Tortuga Bay gæst bliver du hver dag mødt af vores venlige, professionelle personale, som sørger for alle detaljer, fra det øjeblik du lander i Punta Cana International Airport til du letter igen. Vores VIP Service sørger for at du kommer gennem tolden og ud til den ventende bil, og de bringer dig den korte tur til hotellet. Efter den hurtige tur gennem det frodige Dominikanske sceneri, byder din personlige concierge dig velkommen, og sørger for alt fra checkin til udlevering af din egen golf cart.

Tortuga Bay er mere end uovertruffen service. Oscar de la Renta har tilført sit helt eget snit i udformningen og indretningen af ​​hver villa, hvilket skaber en perfekt harmoni mellem enkelhed og elegance. Tortuga Bay er ikke uden grund et af de førende get-away steder i Caribien.

På Tortuga Bay tænkes på miljøet hele tiden. Fra deres ’ Responsible Luxury’ praksis til 'Ecological Foundation' til golfbanens moderne vandingssystem. Der arbejdes konstant på at gøre verden til et bedre sted. Tortuga Bay har modtaget  ’2011 Travel + Leisure Global Vision Award’ og ’2009 Conde Nast World Savers Award’.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.