IceHotel

ICEHOTEL er verdens første og største hotel bygget af sne og is. Den er beliggende i Jukkasjärvi , en lille landsby i det nordlige Sverige med 1.100 indbyggere og 1.000 hunde.

Hver vinter nogle 50.000 besøgende fra hele verden tager til ICEHOTEL for at opleve ro, nordlys og alle de aktiviteter der tilbydes i Europas sidste vildmark, 200 km nord for polarcirklen.

ICEHOTEL dækker 5.500 kvadratmeter og er konstrueret fra 1.000 tons is fraTorne floden og 30.000 tons " snice " , en blanding af sne og is, der styrker strukturen. Hvert sæson er omkring 100 mennesker involveret i opførelsen af ​​ICEHOTEL. Halvdelen er ​​kunstnerne inviteret til at designe særlige områder af hotellet. Konstruktionen er en året rundt proces og derfor hotellet er et kunstværk i sig selv.

ICEHOTEL er smuk og flygtig, skiftende og alligevel konsekvent. Hver ICEHOTEL er speciel. Takket være det arbejde af besøgende kunstnere og designere fra hele verden , er det altid en unik attraktion . Med innovativt og moderne design; teknisk know -how og arkitektur, ICEHOTEL er et projekt med store ambitioner der efterlader store indtryk.
 
 
 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.