Almyra - Cypern

På den vestlige kyst af Cypern, ligger dette helt ekstraordinære hotel. Komfortable luftige og moderne værelser, der alle er udstyret med state-of-the-art elektronik, gulv-til-loft vinduer, alt holdt i enkle, neutrale nuancer. Terrasser eller balkoner er møbleret med lette hvide puder, moderne borde og stole.

Der var en tid, hvor designer-hoteller og børn blev anset for uforenelige. Men med et hotel som Almyra, er denne tid væk. Dette luksuriøse, minimalistiske hotel er ultra børnevenligt uden at gå på kompromis med stil og stemning.

Hotellet ligger inden for gåafstand af butikker, caféer og arkæologiske steder i Paphos. Værelserne spænder fra Sea View værelser til suiter, herunder de storslåede Kyma suiter. Alle værelser har plads til ekstra senge eller barnesenge og mange værelser fås med connecting door, således at de kan gøres til en lille familiebolig. Tre restauranter på hotellet tilbyder lokale og internationale retter samt børnemenuer. ’Smiling Dolphin Kiddies Club’ underholder små størrelser kongeligt mens forældrene slapper af i solen, dyrker vandsport fra hotellet eller tager en tenniskamp.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.