Solsikker sommerferie

Almyra på Cypern – Stilsikker designluksus med gratis opgradering til halvpension.

Cypern er lig med sikkerhed for sol og varme. Almyra er en klassiker hvor stil, stemning og atmosfære er uovertruffen - det samme er servicen. Hotellet er det perfekte getaway for familien såvel som for paret.

Fra kr. 13.200 pr. person ved 2 voksne og 2 børn (total kr. 52.800)

Rejsen inkluderer: 
- 7 nætter i to Veranda Sea View Room inkl. halvpension
- Flybillet København - Lanarca t/r
- Transfer fra Lanarca lufthavn t/r

Andre værelses kategorier er mulige - ring for yderligere information.

Tilbuddet er baseret på afrejse mellem d.01-04-2018 og d.30-06-2018.

Almyra - Cypern

På den vestlige kyst af Cypern, ligger dette helt ekstraordinære hotel. Komfortable luftige og moderne værelser, der alle er udstyret med state-of-the-art elektronik, gulv-til-loft vinduer, alt holdt i enkle, neutrale nuancer. Terrasser eller balkoner er møbleret med lette hvide puder, moderne borde og stole.

Der var en tid, hvor designer-hoteller og børn blev anset for uforenelige. Men med et hotel som Almyra, er denne tid væk. Dette luksuriøse, minimalistiske hotel er ultra børnevenligt uden at gå på kompromis med stil og stemning.

Hotellet ligger inden for gåafstand af butikker, caféer og arkæologiske steder i Paphos. Værelserne spænder fra Sea View værelser til suiter, herunder de storslåede Kyma suiter. Alle værelser har plads til ekstra senge eller barnesenge og mange værelser fås med connecting door, således at de kan gøres til en lille familiebolig. Tre restauranter på hotellet tilbyder lokale og internationale retter samt børnemenuer. ’Smiling Dolphin Kiddies Club’ underholder små størrelser kongeligt mens forældrene slapper af i solen, dyrker vandsport fra hotellet eller tager en tenniskamp.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.