Château Saint-Martin & Spa

Château Saint-Martin & Spa ligger i hjertet af Côte d' Azur, 30 minutters kørsel fra Nice Lufthavnen og kun få minutter væk fra Saint-Paul- de- Vence. Gennemsyret af rige historie og omgivet af naturlig skønhed, det 5-stjernede Château har en malerisk beliggenhed ved foden af Baou des Blancs og har en fantastisk udsigt over det azurblå Middelhav fra Nice til Cannes.

Populære destinationer på den franske Riviera er let tilgængelige fra hotellet, herunder Nice, Cannes, Monaco, Grasse og Antibes. Château er også ideelt placeret for at udforske de middelalderlige byer Eze, Gourdon og Biot.

Beliggende midt i det 12. århundrede ruinerne af en tempelridder fæstning, Château Saint-Martin & Spa er en af ​​den franske Riviera smukkeste destinationer.

Château Saint-Martin & Spa er kendt og berømt for gastronomisk excellence. Sine restauranter, herunder Le Saint- Martin, byder på delikat smag og mindeværdige atmosfære.

En æret Relais & Châteaux medlem siden 1970 Château Saint-Martin & Spa, er essensen af ​​underspillet charme og tidløs elegance. De smukke 46 værelser, suiter og villaer har panoramaudsigt over den franske riviera og det naturskønne landskab.

Château Saint-Martin & Spa tilbyder upåklagelige faciliteter for sundhed og fitness. En omgang tennis for eksempel, er endnu mere forfriskende i den fantastiske bjergluft og omgivet af storheden af Baou des Blancs. Der er også spændende aktiviteter for børn hele sommeren.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.