Château Saint-Martin & Spa

Château Saint-Martin & Spa ligger i hjertet af Côte d' Azur, 30 minutters kørsel fra Nice Lufthavnen og kun få minutter væk fra Saint-Paul- de- Vence. Gennemsyret af rige historie og omgivet af naturlig skønhed, det 5-stjernede Château har en malerisk beliggenhed ved foden af Baou des Blancs og har en fantastisk udsigt over det azurblå Middelhav fra Nice til Cannes.

Populære destinationer på den franske Riviera er let tilgængelige fra hotellet, herunder Nice, Cannes, Monaco, Grasse og Antibes. Château Saint-Martin er også ideelt placeret for at udforske de middelalderlige byer Eze, Gourdon og Biot.

Med sin beliggenhed midt i ruinerne af en tempelridder fæstning fra det 12. århundrede, er Château Saint-Martin & Spa en af ​​den franske Rivieras smukkeste destinationer.

Hotellet er kendt og berømt for gastronomisk excellence. Sine restauranter, herunder Le Saint-Martin, byder på delikate smage og en mindeværdig atmosfære.

Château Saint-Martin & Spa er et æret Relais & Châteaux medlem siden 1970, og er essensen af ​​underspillet charme og tidløs elegance. De 46 smukke værelser, suiter og villaer har panoramaudsigt over den franske riviera og det naturskønne landskab.

Château Saint-Martin & Spa tilbyder også upåklagelige faciliteter for sundhed og fitness. En omgang tennis, for eksempel, er endnu mere forfriskende i den fantastiske bjergluft, og omgivet af storheden af Baou des Blancs. Yderligere findes der er også spændende aktiviteter for børn hele sommeren.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.