Domaine de Murtoli

Bo i smukke og rustikke stenvillaer, bygget helt fra grunden i det 17 århundrede. Og eftersom villaerne er bygget i sten, betyder det at de bevarer varmen om vinteren, og beskytter mod solens lune stråler om sommeren. Hver villa har sin helt egen karakter og charme.

På Murtoli vil I nyde et væld af hjemmedyrkede råvarer, og opleve smage fra hele Korsika og det omgivende hav. Kalvekødet og lammekødet kommer direkte fra gården, frugter og grøntsager fra egen køkkenhaven, olivenolie fra den lokale mølle og friskfangede fisk fra havet.

På Murtoli er alt tilbudt, men intet er pålagt. I denne vidunderlige oase af hvile og afslapning, er der mange ting at foretage sig. I kan blandt andet vælge mellem afslappende spa-behandlinger, rideture, jagtture og vandreture ud i den vilde maki for at opdage de forskellige planter og dyr. Er I til maritime oplevelser, kan en fisketur på det blå hav anbefales. Er I mere til det gode daseliv, er der selvfølgelig masser af plads, og god stemning, til en forfriskende dukkert, solbadning og dagdrømmerier i  dette paradis.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.