L’Ermitage - Frankrig

I den berømte bugt Mont Saint Michel – med den specielle ø, ligger L'Ermitage kun fire kilometer fra dette ’UNESCO World Heritage’ berømte sted, bedre kendt som "Wonder of the West". Den gamle landevejskros historie går langt tilbage, og er senest blevet renoveret og udvidet i 2011.

L'Ermitage er, med sine syv rummelige suiter og dens private terrasser, et stykke underspillet, klassisk fransk elegance. L'Ermitage er indbegrebet af et luksushotel i denne del af Frankrig. Med sit luksuriøse og hyggelige interiør, udtrykker L'Ermitage en rolig, venlig og afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder en høj grad af personlig service, dedikeret til at gøre dit ophold enestående og mindeværdigt.

I Master- og Junior suiterne kan nydes en privat balkon på hotellets tag, mens Duplex suiterne har en terrasse med udgang til den eksklusive have.

Køkkenchef Guillaume Leroux har opbygget en karriere i de mest prestigefyldte Michelin-ratede køkkener i Frankrig, såsom l'Arpege eller Chez Camdeborde i Paris, og Georges Paineau i Questembert. Han har tilføjet et internationalt touch til hans køkken i løbet af et to-årigt ophold i Japan. Leroux bruger kun den bedste kvalitet af friske råvarer og forvandler dem til opfindsomme og lækre retter.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.