Oplev Amanzoe - Grækenlands smukkeste hotel

Denne 4-nætters rejse går til Grækenlands smukkeste og mest fantastisk beliggende hotel, Amanzoe, tæt på den kosmopolitiske ø Spetses og omgivet af arkæologiske udgravninger. Det er som at bo på selve Akropolis i et betagende oldtidslandskab med grønne olivenlunde og det dybblå Ægæiske Hav i baggrunden.

Rejsen omfatter

- Direkte fly København-Athen t/r.
- Privat transfer t/r
- 4 nætter i en Pool Pavilion dobbelt værelse, inkl. morgenmad

Fra kr. 29.550 pr. person, ved 2 personer.

Afrejseperioden fra 26. april – 13. juni 2018 eller 10. september - 14 oktober 2018.

Amanzoe

Amanzoe er en 38 ’all suite’ luksus resort beliggende på den østlige kyst af Peloponnes, på en lille bakketop med 360 graders panoramaudsigt.

Alle 38 suiter har deres egen private pool. ’Pool Pavilions’ tilbyder en 6 meter lang pool og ’Deluxe Pavilions’ et 12 m. bassin. Alle pavilloner er fritstående og tilbyder gæsterne en maksimal grad af privatliv samt en fantastisk udsigt over de omkringliggende dale eller det glitrende Ægæiske Hav. Hver pavillon består af et stort åbent rum, der indeholder både stue og soveværelse. Badeværelserne er enorme med ’walk in’ brusere og dybe dobbelte badekar. Til alle pavilloner hører en udendørs terrasse, som giver mulighed for at solbade og svømme. Man kan også forkæle sig selv med en privat middag eller frokost.

Hvis man vover sig ud af værelset, kan du f.eks. tage til hotellets private strand klub, som er beliggende ca. fem minutters kørsel væk fra hovedbygningen. Alternativt kan gæsterne slentre (30 minutter) eller mountainbike (10 minutter) derned. I ’The Beach Club’ kan man slappe af eller gøre brug af en række vandsportsfaciliteter for de mere aktive. ’The Beach Club’ restauranten tilbyder forfriskninger og lette retter til gæsterne hele dagen.

The Aman Spa har syv behandlingsrum, to tyrkiske bade og en frisørsalon. Spaen bruger sin egen serie af kemi-fri hudpleje produkter til behandlinger, som spænder fra massage, ansigtsbehandlinger, scrubs til mere specialiserede antikke græske skønhed ritualer.

Amanzoe er fuldstændigt fantastisk, og et must for dem, der ønsker at forkæle sig selv med luksus og komfort i denne smukke del af Grækenland med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav.

 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Pernille

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.