Amanzoe

Amanzoe er et 38 ’all suite’ luksus resort beliggende på den østlige kyst af Peloponnes, på en lille bakketop med 360 graders panoramaudsigt.

Alle 38 suiter har deres egen private pool. ’Pool Pavilions’ byder på en 6 meter lang pool og ’Deluxe Pavilions’, et 12 meters bassin. Alle pavilloner er fritstående og tilbyder gæsterne en maksimal grad af privatliv samt en fantastisk udsigt over de omkringliggende dale eller det glitrende Ægæiske Hav. Hver pavillon består af et stort åbent rum, der indeholder både stue og soveværelse. Badeværelserne er dejlig rummelige med ’walk in’ brusere og dybe dobbelte badekar. Alle pavilloner har egen terrasse, hvor I kan solbade og svømme som hjertet lyster. Selvfølgelig er der også mulighed for at forkæle sig selv med en privat middag eller frokost.

Privat strandklub på hotellet

Vover man sig ud af værelset, kan I f.eks. tage til hotellets private strand klub, som er beliggende ca. fem minutters kørsel fra hovedbygningen. Alternativt kan I slentre derned på cirka 30 minutter, eller køre på mountainbikes. I strand klubben står den på ren afslapning og gode stunder. Melder sulten sig, finder I også en mindre restaurant der tilbyder forfriskninger, og lette delikate retter. I har også en række vandsportsudstyr I kan gøre brug af, hvis I har lyst.

Står den på ultimativ forkælelse, er Amanzoe's Spa et besøg værd. Her finder I syv behandlingsrum, to tyrkiske bade og en frisørsalon. Spaen bruger sin egen serie af kemi-fri hudplejeprodukter til deres behandlinger, som spænder fra massage, ansigtsbehandlinger, scrubs til mere specialiserede antikke græske skønheds ritualer.

Amanzoe er fuldstændigt fantastisk, og et must for dem, der ønsker at forkæle sig selv med luksus og komfort i denne smukke del af Grækenland med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav.

Udforsk og oplev området omkring Amanzoe – se oplevelsesguide her
Bliv inspireret - se mini magasin om Amanzoe

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.