Magisk ferie i Deluxe Junior Suite

Få den bedste ferie på Halkidiki i det frodige og nordlige Grækenland. Danai Beach Resort & Villas er medlem af "The Leading Hotels of the World" - og det forpligter. Derfor kan I glæde jer til stilfuld suite, imponerende havudsigt, sublim service og gastronomi i en vidunderlig afslappet græsk atmosfære. Alt i alt - der venter jer en magisk ferie.

Deluxe Junior Suite for par

 • Fly København-Thessaloniki t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter i en Deluxe Junior Suite med havudsigt
 • Halvpension

Pris og rejseperiode

 • Fra 39.175 kr. i perioden 1. - 30. juni
 • Fra 54.825 kr. i perioden 1. juli - 31. august
 • Fra 46.225 kr. i perioden 1. - 30. september
 • Fra 27.575 kr. i perioden 1. - 31. oktober

Prisen per person v/2 voksne, der rejser og bor sammen.

Dania er selvfølgelig også for familier

Familier er yderst velkommen på Dania Beach Resort & Villas. Kontakt os på 39 618 618 og hør om familiepriser.

Danai Beach Resort & Villas

Grækenland - når det er bedst!

På den midterste "finger" Sithonia på halvøen Halkidiki i det nordlige Grækenland ligger det vidunderlige Danai Beach Resort & Villas. I frodige omgivelser - direkte ud til gylden sandstrand og det krystalklare Ægæiske Hav.

Danai Beach Resort & Villas er medlem af The Leading Hotels of the World, hvorfor du kan forvente sublim service, stilfulde suiter og gastronomiske oplevelser i de smukkeste omgivelser.

Afslappende atmosfære

Danai Beach er en smuk blanding af sofistikeret elegance og afslappende atmosfære med plads til både romantik og børnelatter. Det smagfulde design er gennemgående i alt lige fra de udendørs loungeområder til indretningen i resortets luksuriøse suiter.

Et væld af faciliteter på Danai Beach

Dania Beach Resort & Villas tilbyder et væld af faciliteter. Af vandsportsaktiviteter kan nævnes kajak, windsurfing, vandski, katamaran og Stand Up Paddle.

I kan spille tennis eller i mindre målestok, bordtennis. Der arrangeres desuden yoga og pilates timer, og Fitness Centret er fuldt udstyret. Nær Dania ligger en dykkerskole, men kan du nøjes med at befinde dig i havoverfladen er snorkling en oplagt mulighed.

Danai Spa

Den store spa inviterer til afslappende massagebehandlinger, Ayurveda, thai og shiatsu. I spaen ligger også en opvarmet indendørs pool, Hammam, sauna, manicure m.m.

Restauranter og barer

På den prisvindende, gastronomiske restaurant The Squirrel er der dækket op med blot fem udendørs borde under pinjetræerne. Ideel til romantiske måltider med en forrygende udsigt til havet.

Andromeda Restaurant tilbereder kreative retter fra Middelhavets køkken, og Anithos Restaurant, som ligger ved stranden, serverer fisk og græske specialiteter.

Nyd cocktails og udvalgte spiritus i loungesofaerne på stranden på The Philosophy Seaside Bar, som omdannes til dansegulv med DJ om aftenen.

Og ikke at forglemme morgenmadsrestauranten, hvor det friskbagte brød, variation af frugt, varme retter m.m. kan nydes på den udendørs terrasse. Bedre start på dagen fås vist ikke.

Grækenlands største vinsamling
Den imponerende 120 m. lange vinkælder indeholder et prisvindende og overdådigt udvalg af årgangsvine og eksklusiv champagne. Faktisk er det Grækenlands største vinsamling. Få en rundvisning af hotellets sommelier, bestil en vinsmagning eller få skræddersyet en vinmenu til din frokost eller middag. 

Stilfulde suiter og villaer

Dania Beach Resort & Villas har i alt 60 forskellige typer af værelser, suiter og villaer. I alle gælder det dog, at de som minimum indeholder:

Minibar, badeværelse med Blvgari-toiletartikler og opholdsområde med satellit-tv og dvd-afspiller, Nespressomaskine og te faciliteter, Bose WiFi musiksystem, badekåber og slippers, strandtaske, aircondition, deponeringsboks og møbleret balkon. Nogle suiter har egen swimmingpool.

 • Suiter: Fra Deluxe Junior Suite på 35-40 m2 til Mediterranean Suite på 190 m2
 • Familie Suiter: Fra Two Bedroom Suite på 80 m2 til Panorama Two Bedroom Suite på 145 m2
 • Pool Suiter: Fra 60 m2 til 108 m2
 • Villaer: Fra 190 m2 til 960 m2

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.