Eagles Villas

På det vidunderlige Eagles Villas på Athos-halvøen i Halkidiki i det nordlige Grækenland kan I glæde jer til uforglemmelige ferieminder. Det eksklusive resort oser af luksus og komfort - indhyllet i en atmosfære af ro, skønhed, moderne elegance og traditionel græsk charme.

Eagles Villas ligger på en skråning blandt frodige haver med vild timian, oliventræer og duftende lavendel, og byder på to store pools, en indendørs og en udendørs, børnepool, fitness, tennisbaner og restauranten Lofos.

Pool villaer med spektakulær udsigt

De skønne villaer med hver sin pool er indrettet med omhu og sans for detaljer – naturligvis med jeres komfort i tankerne. Designet er holdt i rene linjer, afdæmpede naturfarver og lækre tekstiler. På den rummelige terrasse kan I slappe af ved jeres poolen alt imens, I nyder den spektakulære udsigt til det azurblå Ægæiske Hav.

Villaerne findes i tre kategorier i størrelser fra 65 m2-165 m2 med plads til 2-6 personer. Hver kategori findes med og uden direkte adgang til have.

Adgang til alt på Eagles Palace

Lige nedenfor ligger søsterhotellet Eagles Palace, hvor I har adgang til alle faciliteter, herunder en smuk privat sandstrand, barer, tennisbaner, indendørs- samt udendørs pool, spa, fitness, vandsportsfaciliteter, dykkercenter og ikke mindst flere restauranter, hvor I kan nyde udsøgt gastronomi, græske specialiteter, italienske delikatesser, buffet og grill a la carte.

For de små eventyrere har Explorers Club en legeplads samt en skyggefuld pool, der sikrer sjov og leg i trygge omgivelser.

Udforsk Athos-halvøen, Drenias og Halkidiki

Gå på opdagelse i charmerende landsbyer, book en yacht, tag på vinsmagning, besøg vandfald, sejl langs Athos-halvøen og se de imponerende klostre, oplev den unikke by Arnea eller tag på en heldagsudflugt til Thessaloniki eller til de majestætiske klippesøjler i Meteora.

Den lille ø Drenia ligger blot 10 min. sejlads fra Eagles Palace. Hop om bord på båden og sejl over til den gyldne sandstrand, hvor solsenge, lækre snacks og kolde drikkevarer er forbeholdt Eagles Palace- og Villas gæsterne.

Et Small Luxury Hotel

Eagles Villas er medlem af Small Luxury Hotels of the World. Forvent derfor en rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.