Domes Noruz Chania

Designhotellet Domes Noruz Chania, Autograph Collection på Kreta er et adult-only (+16 år) hotel. Perfekt for jer, der ønsker forkælelse, sublim opvartning, rolige stunder og varme stjerneklare nætter i eksklusive omgivelser.

Det gennemførte og smukke hotel fusionerer den græske stil med et frisk pust, elegance og en helt unik stemning, der forplanter sig fra den atmosfærefyldte restaurant til den gyldne sandstrand, hvor liggestole indbyder til afslapning og det krystalklare vand inviterer til afkølende dyp.

Adspredelser, der giver livskvalitet

Domes Noruz har 2 udendørs pools, hvoraf en er opvarmet. Her er også en boblende, varm jacuzzi samt en lækker indendørs opvarmet pool i den fantastiske SOMA Spa. I kan dyrke fitness og deltage i beach volleyball på stranden eller se solen stå op alt imens I dyrker yoga. Efterfølgende kan I slappe af i det lækre dampbad eller i den varme sauna.

SOMA Spa – et bid af himlen

I SOMA Spa træder I ind i verden af selvforkælelse, hvor revitaliserende behandlinger, antikke græske skønhedsritualer, dybvævsmassage og detox udføres med ekspertise og naturlige produkter. I kan vælge mellem flere behandlinger, sammen eller hver for sig. For den optimale forkælelse er det muligt at bestille pakker til daglige behandlinger.
I spaen finder I også indendørs opvarmet pool, dampbad, sauna, juice bar, frisør, manicure og pedicure.

Oplev og udforsk Chania og Kreta

Kreta har i sig selv utrolig meget at byde på, og Domes Noruz er en ideel base at udforske det hele fra. Øen byder på et væld af naturskønne hideaways, nogle af de smukkeste sandstrande i Middelhavet samt en charmerende ø-kultur, der adskiller sig fra den traditionelle græske.
Blandt andet kan et besøg til Chanias gamle bydel varmt anbefales. Bydelen er en unik blanding af ottomansk, venetiansk og græsk arkitektur, og byder på et væld af butikker, hyggelige pladser, natteliv og restauranter - fra gastronomiske til traditionelle taverner.

Autentisk køkken, cocktails og sushi

At spise på Domes Noruz er en kulinarisk oplevelse i sig selv. Hvad enten I søger den perfekte cocktail og delikate sushi og sashimi ved poolen eller lækre kretensiske retter med et twist, så bliver smagsløgene fristet.

Topos 1910 er en prisvindende restaurant, hvor nytænkende græske retter tager jer med på en kulinarisk rejse. Alt naturligvis tilberedt med lokale og økologiske råvarer.

På Raw Bar tagterrasse kan I nyde cocktails, champagne og udsøgte snacks. Om aftenen fremtrylles sushi og sashimi af de bedste råvarer. Fra Raw Bar kan I nyde udsigten til Det Ægæiske Hav eller  møde andre gæster til ”Sunset Pool Party”, hvor musik fra fx DJ, live jazz eller elektrisk violin danner rammen for perfekte solnedgangsstunder.

I lobbyen, hvor store hvælvinger giver associationer til de byzantinske kirker, ligger N Bar. Her kan I nyde drinks, kaffe og cocktails i de dybe loungemøbler.

Luksuriøs design og skønt privatliv

Domes Noruz Chania har 83 eksklusive og moderne værelser og suiter, der alle er indrettet i blå og lyse jordfarver, farverige tekstiler og lokal kunst. Der er tænkt komfort og velvære i alle detaljer.
Alle værelser og suiter har et udendørs areal med loungemøbler, plunge pool, pool eller jacuzzi. Desuden gratis Wi-Fi, aircondition, satellit tv, kaffe- og te faciliteter, badekåber og slippers m.m.

I kan bl.a. vælge mellem følgende:

 • Upbeat Retreat Pool eller Sea View: 55 m2, udsigt til pool, udendørs areal med loungemøbler, badekar og opvarmet plunge pool. Plads til 2 voksne.
   
 • Wellness Loft Pool View: 75 m2, udsigt til pool, udendørs areal med loungemøbler samt et på første sal med loungemøbler og opvarmet plunge pool. Soveværelse i stueplan samt opredning på sovesofa på 1. sal. Plads til 4 voksne. Inkl. Wellness Loft pakke med bl.a. en-suite terapi, eksklusive toiletartikler m.m.
   
 • Sublime Loft Sea View: 75 m2, udsigt til havet, 2-etagers loft suite med dobbeltseng samt opredning på sovesofa. Udendørs areal med loungemøbler og opvarmet plunge pool. Plads til 4 voksne.
   
 • Ultimate Haven Sea Front: 102 m2, udsigt til havet, 2-etagers loft suite med to soveværelser og to badeværelser. Udendørs areal med opvarmet pool og jacuzzi. Plads til 4 voksne.

Haute Living Selection

Bestiller I en Sublime eller Pure Haven suite får I automatisk adgang til følgende fordele:

 • Adgang til Haute Living Room med delikatesser, drikkevarer, te/kaffe, vine og drinks om aftenen
 • Concierge service
 • Gratis high speed trådløst internet
 • Opgradering til Haute Living Selection halvpension
 • Eget Domes strandhåndklæde i strandtaske
 • Premium toiletartikler
 • WhatsApp nummer til direkte adgang til concierge eksperter
   

Derfor anbefaler vi Domes Noruz Chania

Hotellets unikke design og særlige atmosfære inviterer til romantiske feriedage i eksklusive omgivelser. Det høje serviceniveau og fantastiske beliggenhed suppleret med kulinariske oplevelser fuldender det perfekte ophold i Grækenland. Ring gerne til os og hør mere om Domes Noruz Chania, Autograph Collection.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.