Fra Venedig til Paris med Orientekspressen

I ægte Hollywood-stil har vi arrangeret et atmosfærisk eventyr, der starter med to overnatninger i Venedig på Belmond Hotel Cipriani, der er kendt for sin italienske elegance og glamourøse indretning. Herefter stiger I ombord på en historisk togrejse med Orientekspressen, hvor smukt landskab og charmerende landsbyer vil glide forbi vinduerne, indtil I ankommer i Paris. Herfra flyver I hjem, med mindre I ønsker et par dage i den romantiske hovedstad først.

Rejsetilbud:

Vælg mellem følgende datoer: 19. og 26. juli samt den 9. august. Prisen for rejsen er  fra kr. 34.500 pr. person og inkluderer:

  • Fly fra København til Venedig
  • To overnatninger på Belmond Cipriani i Venedig
  • En overnatning på Orientekspressen fra Venedig til Paris
  • Fly fra Paris til København

Belmond Hotel Cipriani

En 5-minutters picturesque bådtur vil føre jer over Venedigs lagune fra Markuspladsen til denne ikoniske oase ved vandet. Belmond Hotel Cipriani ligger i hjertet af byen, men alligevel afskåret fra de travleste pladser, hvor forførende italienske gloser smelter sammen med lyden af klirrende glas. Siden 1950’erne har hotellet været et eftertragtet tilflugtsstedet for Hollywood-skuespillere og alverdens berømtheder. I dag er det et af Venedigs mest charmerende hoteller.

Italiensk elegance, glamourøs indretning og service i verdensklasse. Belmond Hotel Cipriani byder på Michelin-stjernede restauranter, en swimmingpool i olympisk størrelse og sceniske omgivelser. Fra jeres værelse kan I se gondoler glide forbi vinduerne, fra tagterrassen kan I indtage stjernenatten, og i hotellets Casanova Gardens kan I genoplade sindet og give jer hen til romantikken – det er ikke tilfældigt, at haverne er opkaldt efter den berømte forfatter, som engang bejlede sine elskere her.

Ønsker I at opleve Venedig, arrangerer Belmond Hotel Cipriani en række eksklusive udflugter. Sejl gennem kanalerne i kajakker, oplev Venedig-lagunens mindre kendte øer, og tag med på romantiske sejlture med skibet Edipo Re.

En rejse til Belmond Hotel Cipriani vil minde jer om, hvad et dolce vita er.

 


Kontakt Jesper

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.