Cipriani, A Belmond Hotel

En 5-minutters picturesque bådtur vil føre jer over Venedigs lagune fra Markuspladsen til denne ikoniske oase ved vandet. Cipriani, A Belmond Hotel ligger i hjertet af byen, men alligevel afskåret fra de travleste pladser, hvor forførende italienske gloser smelter sammen med lyden af klirrende glas. Siden 1950’erne har hotellet været et eftertragtet tilflugtsstedet for Hollywood-skuespillere og alverdens berømtheder. I dag er det et af Venedigs mest charmerende hoteller.

Italiensk elegance, glamourøs indretning og service i verdensklasse. Cipriani, A Belmond Hotel byder på Michelin-stjernede restauranter, en swimmingpool i olympisk størrelse og sceniske omgivelser. Fra jeres værelse kan I se gondoler glide forbi vinduerne, fra tagterrassen kan I indtage stjernenatten, og i hotellets Casanova Gardens kan I genoplade sindet og give jer hen til romantikken – det er ikke tilfældigt, at haverne er opkaldt efter den berømte forfatter, som engang bejlede sine elskere her.

Ønsker I at opleve Venedig, arrangerer Cipriani, A Belmond Hotel en række eksklusive udflugter. Sejl gennem kanalerne i kajakker, oplev Venedig-lagunens mindre kendte øer, og tag med på romantiske sejlture med skibet Edipo Re.

En rejse til Cipriani, A Belmond Hotel vil minde jer om, hvad et dolce vita er.

 


Kontakt Jesper

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.