Hotel Rosa Alpina

Oplev essensen af en elegant og raffineret alpin atmosfære på Hotel Rosa Alpina.

Her blandes lokal gæstfrihed, lækre materialer, originale antikviteter, tidsløst design og fantastisk service på bedste vis. Alle værelser og suiter er individuelt designet i en unik og autentisk Alpin stil. Særligt velegnet til familier, tilbydes et udvalgt antal suiter og værelser som kan forbindes efter ønske. Hotellet har fokus på det gode måltid i bedste kvalitet og der er mulighed for både uformel og familie venlig spisning samt Michelin-stjerne køkken. Her kan du glæde dig til en Kulinarisk oplevelse i særklasse.

De majestætiske og smukke Dolomitterne sætter scenen for en uforglemmelig alpin oplevelse.  Mangfoldigt landskab med forrevne tinder, smaragd-grønne enge, fredelige dale og idylliske landsbyer indbyder til skønne aktiviteter. Sommeren byder på spændende vandreture, golf og ikke ikke mindst den berømte "Via Ferrata". Om vinteren kan du boltre dig i Alta Badia’s enorme ski terræn, og her er gode tilbud for hvert niveau, af både ski og snowboard-entusiaster.

Den lyse og indbydende spa lokker blandt andet med en delikat indendørs swimmingpool, som har en storslået udsigt til den private have og den vidstrakte skov. Her er også luksuriøst marmor dampbad og finsk sauna, perfekt til den ultimative afslapning efter en skøn aktiv dag.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.