Masseria Cimino

Masseria Cimino var i gamle dage en befæstet gård med et tårn, som kan dateres tilbage til det 18. århundrede. Denne ’Masseria’ blev bygget kun få meter fra det hav, der støder op til det arkæologiske sted, hvor ruinerne af den gamle romerske by Egnatia, blev grundlagt i det 6. århundrede f.Kr.. I 1700-tallet blev blokke af sten fra muren rundt om Egnatia anvendt i konstruktionen af huset, hvorfor den antikke romerske periode stadigt tydeligt kan ses i huset flere steder.

I 2005 blev Masseria Cimino fuldstændig restaureret, med stor omhu for at bevare de oprindelige arkitektoniske træk, de oprindelige byggematerialer og farver i den gamle gård. Masseria’en har 15 værelser, hvoraf nogle er beliggende i det gamle tårn og andre i den gamle gård ved siden af ​​det arkæologiske område, som netop er blevet gravet frem, og som udgør en del af slavernes boliger i den gamle by Egnatia.

På stedet findes, ud over de 15 hyggelige værelser, en restaurant, en lille bar og en swimmingpool. Der kan lejes cykler på stedet. Desuden ligger San Domenico Golf Club som nabo, med den spektakulære 18 hullers golfbane med flot udsigt over havet. 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.