Villa D´Amelia

Rundt omkring en gårdhave giver den afslappende oase Villa D'Amelia, panoramaudsigt over Barolos vinmarker og de italienske alper i baggrunden fra de klassisk indrettede værelser og med elegante moderne strejf.
Svøm i den opvarmede pool, oplev gastronomibyen Alba og besøg alle delikatesse butikkerne på Via Vittorio Emanuele. 

Trøfler og vin

Hvis I besøger Villa D'Amelia i efteråret, kan I opleve trøffelfestivalen, og ellers er noget af det skønneste, at køre rundt i området og besøge en af de utallige små vinlandsbyer i og omkring Alba, hvor I vil finde små hyggelige snoede gader med vinhandlere og vinsmagningskældre. Der er også et hav af dejlige restauranter, lige fra "mammas eget køkken" til 3 stjernede Michelin restauranter og priserne er særdeles rimelige, både hvad angår mad og isærdeleshed vinen.

På selve Villa D'Amelia vil I kunne nyde gastronomiske oplevelser af høj klasse kréeret af kokken Damiano Nigro, på hotellets egen Michelinrestaurant.

De bedste råvarer i restauranten og de bedste vine

Chef Damiano Nigro tilbyder en raffineret, moderne tilgang til de traditionelle Piemonte-retter og hans menuer følger årstiderne og afspejler de tilgængelige råvarer købt af regionens landmænd og delikatesseforretninger.

Med troen på, at mad og vin informerer og påvirker hinanden, har restauranten et vinkort med udvalg fra mere end 350 lokale producenter. Restauranten på Villa D'Amelia serverer dagligt frokost og middag, men er lukket mandag og tirsdag til frokost. 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.