Italiensk efterår på Michelin restauranter

Nyd en fredfyldt atmosfære i de smukke bakkede vinlandskaber.

Bare to timers kørsel fra Milano, ligger Small Luxury hotellet Villa D’Amelia, i idylliske omgivelser ved Alba i Piemonte-regionen. Området er berømt for fantastisk gode vine, bl.a. Barolo og Barbaresco, oste og den eksklusive hvide trøffel fra Alba. Vinhøsten begynder i september, samtidig med trøffelsæsonen. Tag fra den ene gourmetoplevelse til den anden i de skønnest tænkelige omgivelser.

Peacock Travel kan tilbyde en pakke med fantastiske middage og frokoster på nogle af de mange Michelinrestauranter i området, samt et besøg hos en af områdets bedste vinproducenter.

Priser og afrejseperioder:
21. september - 25. november 2018.
Pris pr. person fra. 10.800 kr.

Rejsen inkluderer:
- Direkte fly København - Milano t/r.
- 5 nætter på Villa D'Amelia i et Superior Room inkl. morgenmad.
- 1 frokost/middag på Villa d'Amelias Michelin restaurant, Damiano Nigro
- 1 frokost/middag på Villa d'Amelias gourmet restaurant, DaMa
- 1 frokost/middag ude på en af de tre omkringliggende Michelin restauranter, som Villa d'Amelia samarbejder med
- 1 vinsmagning hos en lokal vinproducent.
- Billeje i 5 dage (BMW 218 eller tilsvarende).

Der er mange muligheder - f.eks. hvis I er en gruppe der ønsker at rejse eller blot ønsker en lang weekend med 3 nætter (fra 7.190 pr. person, uden Michelin pakke). Et ophold kan eventuelt kombineres  med et par skønne dage ved søerne Lago Maggiore eller Lago di Como, eller de chamerende byer Torino og Milano. 

Villa d´Amelia

Rundt omkring en gårdhave giver den afslappende oase Villa D'Amelia, panoramaudsigt over Barolos vinmarker og de italienske alper i baggrunden fra de klassisk indrettede værelser og med elegante moderne strejf.
Svøm i den opvarmede pool, oplev gastronomibyen Alba og besøg alle delikatesse butikkerne på Via Vittorio Emanuele. 

Trøfler og vin

Hvis I besøger Villa D'Amelia i efteråret, kan I opleve trøffelfestivalen, og ellers er noget af det skønneste, at køre rundt i området og besøge en af de utallige små vinlandsbyer i og omkring Alba, hvor I vil finde små hyggelige snoede gader med vinhandlere og vinsmagningskældre. Der er også et hav af dejlige restauranter, lige fra "mammas eget køkken" til 3 stjernede Michelin restauranter og priserne er særdeles rimelige, både hvad angår mad og isærdeleshed vinen.

På selve Villa D'Amelia vil I kunne nyde gastronomiske oplevelser af høj klasse kréeret af kokken Damiano Nigro, på hotellets egen Michelinrestaurant.

De bedste råvarer i restauranten og de bedste vine

Chef Damiano Nigro tilbyder en raffineret, moderne tilgang til de traditionelle Piemonte-retter og hans menuer følger årstiderne og afspejler de tilgængelige råvarer købt af regionens landmænd og delikatesseforretninger.

Med troen på, at mad og vin informerer og påvirker hinanden, har restauranten et vinkort med udvalg fra mere end 350 lokale producenter. Restauranten på Villa D'Amelia serverer dagligt frokost og middag, men er lukket mandag og tirsdag til frokost. 

Peacock Travel har besøgt og boet på Villa D'Amelia adskellige gange, så ring endelig for en inspirerende rejsesnak.

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Pernille

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.