Villa Igiea

Historisk palæ i vidunderlige Palermo

Drømmer I om en ferie i smukke Palermo på Sicilien og ønsker I at bo i eventyrlige omgivelser er Villa Igiea det helt rette sted. Det smukke palæ fra år 1900 emmer af atmosfære, elegant luksus og historie. Her fremhæves paladsagtige kunstarter fra Stile Liberty perioden (den italienske variant af art nouveau-tiden) i de imponerende lysekroner, fresco-dekorerede vægge, antikke søjler og hvælvinger. 
Uanset hvor blikket falder, mødes det af skønhed i alle dets udformninger.

Bygget af adelige – benyttet af kongelige

Adelsfamilien Florio byggede oprindeligt Villa Igiea som et sanatorium. Siden blev det ombygget til et luksushotel og glamourøst refugie for kongelige, Hollywood-stjerner og kunstnere.
Det eksklusive Rocco Forte Hotels købte hotellet og efter en gennemgribende og nænsom renovering genåbnede hotellet i 2021.

Stile Liberty restaurant og stemningsfulde barer

Restauranten Florio hylder Stile Liberty-tidens elegance med tilhørende dekadente interiør. Højt til loftet, prægtige spejlvægge, palmer og store lysekroner. I disse fantastiske omgivelser serverer køkkenet kulinariske retter, som også kan nydes udendørs på den pragtfulde terrasse med udsigt over Middelhavet.

Mellem sandstenshvælvinger og marmorgulv ligger den stemningsfulde Igiea Terrazza Bar, der strækker sig ud til en svalende terrasse. Nyd spændende variationer af Florio-likører, udforsk den ekstravagante cocktailmenu og bestil delikate retter. Fra den skyggefulde Alicetta Pool Bar er der udsigt til det azurblå hav. Smag på lækre sicilianske specialiteter og lad sommelieren finde den perfekte vin.

Klassiske værelser og suiter

De smagfuldt indrettede værelser og suiter i klassisk design byder på høj komfort og moderne faciliteter. Vælg mellem flere forskellige værelseskategorier med eller uden havudsigt. I finder gratis Wi-Fi, minibar, Smart-TV, adapter, USB-stik, aircondition, badekåber og slippers samt Irene Forte toiletartikler på værelset.

Pool, spa, fitness og vinsmagning

Find ro og afslapning ved hotellets pool, under yoga i hotellets imponerende have eller under massagen i Irene Forte Spa. Få pulsen op i fitness rummet eller på tennisbanen. Deltag i spændende madlavningskurser. Smag på sicilianske vine eller lav fem cocktails hos hotellet mixologist.

Tæt på by, havet og oplevelser

Villa Igiea ligger perfekt placeret i udkanten af Palermo på Sicilien. Direkte ud til det blå Middelhav og den hyggelige lille marina, omgivet af æstetiske tropehaver og i gåafstand til markeder, ægte italiensk streetfood og restauranter, paladser, livligt byliv, fontæner og den berømte 100 meter lange domkirke.
Hotellet arrangerer eksklusive udflugter med fx street food tour i Palermo, helikoptertur til vulkanen Etna, unik bytur i Palermo, kunst og kultur eller udforsk selv området med hotellets Porsche 718 Boxster.

Baglandet bugner med oplevelser og fantastiske middelalderbyer. Se guldmosaikker fra gulv til loft i katedralerne i Monreale og Cefalù, besøg antikke templer i Segeta og Selinunte, badebyen Mondello og fæstningsbyen Erice. Sicilien har desuden smukke nationalparker og søer. 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.