Oplev det autentiske Toscana

Nyd en uges ferie i det toscanske landskab på et smukt restaureret slot fra det 10. århundrede. Her ligger Castello di Casole, A Belmond Hotel blot en time fra Firenze og 30 minutter fra Siena - ideelt placeret til at udforske Toscanas rige historie og betagende byer.

Pris:
Fra 44.800 kr. per person v/2 voksne, der rejser sammen (priseksempel på rejse i oktober).

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly København -  Firenze t/r på Economy Class
 • Privat transfer lufthavn - hotel t/r 
 • 7 nætter på Castello di Casole, A Belmond Hotel i 1 x Junior Suite
 • Morgenmad
   

Kombinér slot med et kloster

Kombiner de to fantastiske Belmond hoteller. Start med 3 nætter på Villa San Michele i Firenze og fortsæt til Castello di Casole.

Pris:
Fra 36.680 kr. per person v/2 voksne, der rejser sammen (priseksempel på rejse i oktober).

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly København - Firenze t/r på Economy Class
 • Privat transfer lufthavn - hotel t/r
 • Transfer mellem Villa San Michele og Castello di Casole
 • 3 nætter på Villa San Michele, A Belmond Hotel i 1 x Deluxe Room
 • 3 nætter på Castello di Casole, A Belmond Hotel i 1 x Junior Suite
 • Morgenmad på begge hoteller

Castello di Casole, A Belmond Hotel

Castello di Casole, A Belmond Hotel ligger dybt inde i Toscanas natur, omkranset af vinmarker, olivenlunde, skove og enge, hvor hjorte, harer og vildsvin strejfer.

Dette smukt restaurerede middelalderslot fra det 10. århundrede har gennem årene været vært for kongelige, filmstjerner og politiske koryfæer. I dag værner hotellet nænsomt om fortidens historie, mens det byder på enhver nutidig forkælelse.

Castello de Casole ligger kun en time fra Firenze og 30 minutter fra Siena – ideelt placeret til at udforske Toscanas rige historie og betagende byer.

Faciliteter og aktiviteter på Castello di Casole

På den 1.700 hektar store ejendom ligger bl.a. et etruskisk amfiteater, en duftende rosenhave, vingård, olivenlund, fitnesscenter, vinkælder og smukt restaureret kapel.

Den gamle vinkælder med det hvælvede loft og store granit sten indeholder nu en lækker spa, og er I ikke her til en afslappende massage deltager I måske i yogaundervisning eller nyder den imponerende udsigt fra infinity-poolen, som er opvarmet fra marts til oktober).

Hotellet tilbyder også en række aktiviteter rundt om godset, herunder vandreture i den toscanske natur, cykling, maler kurser, vinsmagning, gårdbesøg med lokal frokost, kokkeskole og meget mere.

Vidunderligt italiensk køkken

Det er autentisk og med lokale råvarer – og så smager det himmelsk! Nyd toscanske delikatesser, kød fra lokale gårde, hjemmelavet pasta, nybagt brød, fisk og skaldyr og ikke mindst olivenolie fra egen produktion i den atmosfærefyldt restaurant Tosca. Det er også herfra I har en formidabel udsigt ud over landskabet.

I Emporio del Castello kan I både købe eller smage på specialiteter fra egen produktion af vin, honning og olivenolie. Her serveres også pizza, oste, spaghetti og desserter.

Nyd sandwich, is, snacks og cocktails I Pool Bar. Smag på vine i Wine Cellar og nyd en drink til solnedgangen I Bar Visconti.

Suiter med hver sit særpræg

Suiterne på Castello di Casole er individuelt indrettede. Nogle med haver, balkon eller terrasse, andre med synligt murværk og åbne pejse. Fælles for dem alle er brugen af smagfulde italienske stoffer i harmoniske farvekombinationer, moderne og antikke møbler af høj kvalitet i smuk samhørighed.

 • Suite: 70-90 m2. Suiter med udsigt til natur eller gårdhaven, med balkon eller terrasse med have.
 • Junior Suite: 45-65 m2. Premier- og Deluxe Junior Suite med udsigt til natur eller gårdhave.

Få et ferieminde for livet

Uanset, hvad man vælger at berige sin ferie med af oplevelser, kan man være sikker på, at et ophold på Castello di Casole, A Belmond Hotel i Toscana vil stå højt på listen over gode ferieminder resten af livet. Det er samtidig det perfekte sted til familier, som søger et uforglemmeligt og afslappende ophold med de små.

Kombinér med et ophold i Firenze

Et ophold på Castello di Casole, A Belmond Hotel kan ideelt kombineres med nogle dage på Villa San Michele, A Belmond Hotel.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.