One&Only Portonovi

Riviera resort i spektakulær natur

Placeret midt i hjertet af Boka Bay i Montenegro ligger One&Only Portonovi med udsigt til idylliske kystlinjer, majestætiske bjerge og krystalklart vand.
Det fashionable stykke riviera med egen strand byder på et bagland af middelalderbyer og imponerende skove, som inviterer til eventyrlige oplevelser.

Chenot Espace – skræddersyet wellness

Som de første i verden har One&Only Portonovi fået en eksklusiv aftale med Chenot, som tilbyder skræddersyede og banebrydende behandlinger, der optimerer din sundhed ud fra den berømte Chenot Method®. Det kan være et 6-dages detox program, 4-dages afstresnings program eller et 2-dages spa program.

Du kan få hot stone-massage, tissue-massage, Ayurvedic-behandling, aromaterapi og hydroterapi. Spaen er desuden udstyret med med varme kilder/mineralkilder, mudderbad, sauna, spabad og dampbad

Aktiviteter og oplevelser

Livet på One&Only Portonovi er afslapning og forkælelse krydret med præcis så meget aktivitet, du har lyst til.
Resortet har privat strand, infinity pool, tennisbane, beach volleyball, fitnesscenter, børneklub, indendørs pool og egen marina. Du kan dyrke yoga, dykke under havets overflade eller kaste dig ud i forskellige vandsportsfaciliteter.

Udforsk den imponerende nationalpark eller labyrinten af små gader i den gamle bydel i Herceg Novi. Besøg middelalderbyen Kotor, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste eller pak passet i tasken og oplev Dubrovnik, der kun ligger to timers kørsel fra Portonovi. Du kan også vandre gennem vin- og olivenmarker og slutte af med at smage på herlighederne.

Økologisk eller japansk?

One&Only Portonovi har tre restaurant og en lounge. I Carmenitti serveres afternoon tea, kager, asiatisk tapas og cocktails foran pejsen. I Sabia, som har åbent om sommeren, står lokale, økologiske råvarer højest på listen, og i den stilfulde Le Veranda Restaurant kreeres velsmagende a la carte retter.

Himmelske mundfulde skabes af japanske fusionsretter i Tapasake, hvor aftenen rundes af med cocktails og DJ.

Eksklusive værelser, suiter og villaer

De smagfulde værelser er indrettet i afdæmpede grå, rødlige og brune nuancer. Luksuriøse detaljer, vidunderlig udsigt og en buldrende pejs skaber de perfekte rammer for et ophold lidt ud over det sædvanlige.

One&Only Portonovi har værelser i størrelser fra 55 m2 og 11 m2 balkon. Suiter fra 123 m2 og med 20 m2 overdækket terrasse og ikke mindst luksuriøse villaer i størrelser fra 334 m2 med alt lige fra eget pool område, biograf og spa rum til privat badebro og strand, butler og uovertruffen udsigt.


Kontakt Jesper

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.