A-ROSA Kitzbühel

Nyd kombinationen af raffineret arkitektur, engageret service og sans for kvalitet. A-ROSA Kitzbühel på Kitzbühls solskinsside er blevet kåret til ”Østrigs bedste hotel 2008“ af Bertelsmann Verlag.

  • 115 komfortable værelser og 36 suiter
  • 3.000 m² luksuriøse faciliteter i SPA-ROSA
  • Alpernes golfcentrum: Golfclub Kitzbühel i direkte tilknytning til resortet og tæt ved andre golfanlæg i regionen
  • Tre fremragende restauranter med forførerisk madkunst
  • Børne- og ungdomsklubben ROSINIS
  • Sjov og hygge i stilfuld bjælkehytteatmosfære på sæteren Toni Alm

Moderne design og tradition er kombineret på elegant vis. 115 værelser og 36 suiter med moderne indretning og den bedste komfort bidrager til et eksklusivt miljø, der giver dig lyst til at blive boende. Værelserne har kabel-tv, fladskærms-tv, telefon, radio og internettilslutning. Derudover hører pengeskab, bad, WC, hårtørrer, kosmetikspejl, håndklædevarmer, minibar, sofahjørne og skrivebord også til standardudstyret.

På A-ROSA Kitzbühel midt i Alperne tilbyder vi udsøgte SPA-behandlinger fra hele verden. Vores anerkendte behandlingsmetoder har rødder i fjerne lande og spænder fra den hawaiianske tempelmassage, lomi lomi nui, til den indiske healingmetode, ayurveda. Gennem vores skønheds-, krops- og sundhedsbehandlinger opnår du dyb afslapning og velvære

Resortets restauranter repræsenterer en nyfortolkning af det alpine køkken.Via discipliner som front cooking og fine dining vi tjener regionale specialiteter på gourmetniveau.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.