Reid's Palace, A Belmond Hotel

Da William Reid for første gang trådte i land på Madeira i 1836, var han en 14-årig skibsdreng fra England, med bare 5 pund på lommen. Han skabte sig dog ​​en formue på handel med Madeiras vin.

I 1887 var han parat til at realisere sin drøm - at bygge et unikt hotel, som skulle bære hans navn.

Han fandt et passende sted et stenet vest for Madeiras hovedstad Funchal. Her beordrede han, før byggeriet blev igangsat, det store areal overstrøet med tonsvis af rig, fed jord, for at skabe et fundament for den frodige subtropiske have, der den dag i dag, stadig omgiver Reid’s Palace.

Arbejdet begyndte i 1887, men William Reid desværre døde før arbejdet var afsluttet. Hotellet blev indviet i november 1891 af sine to sønner, William og Alfred Reid.

Hotellet blev en succes, fra det øjeblik det åbnede dørene i 1891. Listen over berømtheder som har besøgt Reid’s begyndte med ankomsten af ​​kejserinde Elizabeth af Østrig. Kaptajn Scott boede her i 1901 på vej til Antarktis, og George Bernard Shaw ankom i 1924, for at arbejde, solbade og lære at danse tango.

Da Winston Churchill arbejdede på sine krigs memoirer besatte han flere værelser nær forhallen.  Til ære for den store britiske leder, er disse lokaler nu kendt som Churchill Suiten, og de er blevet en af ​​hotellets to, Presidential Suites.

Reid’s Palace, A Belmond Hotel har gennem de seneste årtier gennemgået en nødvendig udvikling, og fremstår i dag som et moderne hotel med alle tænkelige faciliteter og restauranter i top-klasse.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.