Badrutt´s Palace

Badrutt´s Palads Hotel i St. Moritz ligner et eventyrslot og åbnede tilbage i 1896, men har den dag i dag ikke mistet noget af sin adelige charme.

Hotellet rangerer blandt de bedste hoteller i verden og er omgivet af smuk, betagende og uspoleret natur.  Badrutt´s Palads Hotel tilbyder gæsterne luksus og diskret service i et enestående fem- stjernet hotel. 

Det traditionelle og legendariske hotel mestrer den fine kunst af gæstfrihed og forstår at forkæle sine internationale gæster i St. Moritz med passende atmosfære, indretning og det ​​fineste køkken.

Hotellets restaurant ”Le Restaurant” serverer udsøgte delikatesser fra det klassiske franske køkken. Efter de kulinariske lækkerier kan gæsterne nyde enten skiløjperne, en romantisk kanetur eller måske en shoppingtur i den eksklusive Palace Galerie.

”Palace Wellness” tilbyder tilstrækkelige muligheder for regenerering. Wellness koncept for hele kroppen har til formål at styrke trivsel gennem naturligt dagslys, frisk luft og ved at forbinde til den omgivende natur ved hjælp af lokale materialer såsom fyrretræ og sølv granit fra Bernina Pass.

I ”Palace Wellness” kan gæsterne finde udendørs sportsgrene som tennis om sommeren og skøjteløb om vinteren, Wet Zone med forskellige saunaer og et fitness. 

Ved reservation af to eller flere nætter kan Badrutt´s Palace Hotel tilbyde sine gæster en fribillet for varigheden af ​​deres ophold, for alle bjergbaner i St. Moritz og Øvre Engadine.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.