Smuttur til et af Mallorcas mest charmerende områder

Tag på en smuttur til smukke og frodige Mallorca, hvor solens stråler lige er det kraftigere og varmere. Øen byder på citronlunde, millioner af mandeltræer, gamle idylliske byer, charmerende bugte med skønne strande og ikke mindst trendy Palma De Mallorca. Byen byder på en spændende blanding af gode restauaranter, smuk gammel arkitektur samt smarte butikker og meget mere. 

I bor på skønne Gran Hotel Son Net, der lokker stort set året rundt med dejlige temperaturer og pragtfulde omgivelser. Oplev det stemningsfulde smukke hotel, hvor der er højt til loftet i den gamle adelige bygning. Hotellet har den skønneste udsigt ud over de omkringliggende Tramuntana bjerge og den hyggelige landsby Puigpunyent. Gran Hotel Son Net er smukt vedligeholdt og hotellets restaurant, Oleum, byder på gastronomisk forkælelse på højt niveau. Hotellet oser af en fredfyldt og afslappet atmosfære, hvor der vil blive taget hånd om alle dine ønsker.

Fra kr. 18.900 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer:
- Fly København - Mallorca t/r.
- Transfer til og fra hotellet
- 5 nætter i et Deluxe Pool Room med privat Jacuzzi, inkl. morgenmad

Alternativt til transfer kan billeje arrangeres.

Tilbuddet er baseret på afrejse mellem d.22-06-2018 til d.20-09-2018.
Kontakt os gerne for afrejse ved andre datoer.

Gran Hotel Son Net

Det luksuriøse hotel Gran Son Net blev åbnet i 1998. Materialer til villaerne er originale sten, træ og lokale fliser – og ikke mindst den håndlavede stuk, der bevarer fornemmelsen af ​​en ægte mallorcinsk villa. Finca Son Net kan, med den oprindelige gård og gårdhave, dateres tilbage til 1672. 

Kunst danner et centralt punkt i dette luksuriøse boutique-hotel med en bemærkelsesværdig samling af moderne malerier, med originale værker af kunstnere som en Marc Chagall, Frank Stella, David Hockney, Andy Warhol og andre.

I restaurantens store lokale står en imponerende oliven-presse, som var aktiv for år tilbage. Restauranten byder på gastronomi på et højt niveau. Som alternativ til ’hoved restauranten’ ligger udendørs en hyggelig frokost restaurant, som tilbyder lettere retter, salater og sandwich.

Den storslåede udendørs swimmingpool er 30 meter lang og fra pool-området har man udsigt ud over landsbyen Puigpunyent og de omkringliggende bjerge med smukke vinmarker. Private Cabañas er tilgængelige for dem, der ønsker lidt privatliv omkring poolen.

Mallorca byder på sandstrande, krystalklart vand, fyrretræsklædte dale og forrevne, lave bjergkæder. Gran Hotel Son Net ligger smukt i et område på en let skrånende træ-klædt bakke i den gamle landsby Puigpunyent, ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen.
Livsnydere kan starte her,
Kontakt Pernille

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.