Gran Hotel Son Net

Det luksuriøse hotel Gran Son Net blev åbnet i 1998. Materialer til villaerne er originale sten, træ og lokale fliser – og ikke mindst den håndlavede stuk, der bevarer fornemmelsen af ​​en ægte mallorcinsk villa. Finca Son Net kan, med den oprindelige gård og gårdhave, dateres tilbage til 1672. 

Kunst danner et centralt punkt i dette luksuriøse boutique-hotel med en bemærkelsesværdig samling af moderne malerier, med originale værker af kunstnere som en Marc Chagall, Frank Stella, David Hockney, Andy Warhol og andre.

I restaurantens store lokale står en imponerende oliven-presse, som var aktiv for år tilbage. Restauranten byder på gastronomi på et højt niveau. Som alternativ til ’hoved restauranten’ ligger udendørs en hyggelig frokost restaurant, som tilbyder lettere retter, salater og sandwich.

Den storslåede udendørs swimmingpool er 30 meter lang og fra pool-området har man udsigt ud over landsbyen Puigpunyent og de omkringliggende bjerge med smukke vinmarker. Private Cabañas er tilgængelige for dem, der ønsker lidt privatliv omkring poolen.

Mallorca byder på sandstrande, krystalklart vand, fyrretræsklædte dale og forrevne, lave bjergkæder. Gran Hotel Son Net ligger smukt i et område på en let skrånende træ-klædt bakke i den gamle landsby Puigpunyent, ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen.
Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.