Constance Le Prince Maurice

De krydrede aromaer fra den frodige natur, kombineret med den genkendelige duft af det varme Indiske Ocean, går op i en højere enhed, og giver i sandhed en følelse og oplevelse af at være iblandt noget unikt.

Og det er man også - Constance Le Prince Maurice er nemlig et af de mest eksklusive, romantiske & charmerende resorts på Mauritius. Her nydes ferien med udsøgte franske gourmetmåltider, alt imens der slappes af i de smukke luksuriøse omgivelser.

Hotellet, med sin beliggenhed på en isoleret halvø, er omgivet af beroligende strande og en idyllisk lagune. Besøger man Le Prince Maurice, går der ikke lang tid før tankerne hurtigt drives henimod det perfekte pittoreske paradis - et vi alle søger, men sjældent finder.

Om I bruger dagene på det aktive liv, eller blot ønsker daselivets goder, er der rig mulighed for begge. Er I golfspillere kan I ligeledes tage et par runder, uden ekstra betaling, på de to tilhørende 18-hullers golfbaner. Er I ikke de store golfspillere, kan I blandt andet benytte nogle af de mange muligheder for vandsportsaktiviteter.

Hvad end I tager jer til, kan I være sikre på, at I er i de bedste hænder – fra ankomst til hjemkomst.

Resortets Spa afdeling er ligeledes et kapitel for sig, og efter en dejlig dag iblandt solens lune stråler, de indbydende sandstrande og laguner, bliver det næsten ikke bedre end et besøg her – men bedre bliver det nok alligevel efter et besøg på en af resortets skønne restauranter.

Le Prince Maurice er en sand perle der skal opleves. Der er kræset for hver eneste detalje - og det kan ses og mærkes.  

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.