Anantara Maia Seychelles Villas

Smukt hideaway på Seychellerne

På Anantara Maia Seychelles Villas på øen Mahé på Seychellerne kan I forvente en ferie som ingen anden. Her danner de spektakulære omgivelser med jungle og bounty strand rammen for den ultimative ferieoplevelse, som fuldendes med eksklusiv indkvartering i egen villa, ultimativ service, vidunderlig spa og et unikt Beyond All Inclusive koncept.

Stor villa og butler service

Anantara Maia Seychelles Villas har 30 villaer spredt ud over den tropiske klippeside og ud til den smukkeste sandstrand på Seychellerne. Store villaer, der alle er bygget med god afstand til hinanden, så I kan slappe af i ro og fred. Glæd jer til en fascinerende udsigt til uspoleret natur fra infinity poolen i jeres 250 m2 store villa. Nyd den smagfulde indretning, komforten og de moderne faciliteter, som alle er nøje udtænkt med gæsten som det absolutte centrum.

Villa typer på Anantara Maia Seychelles Villas

  • Ocean View Pool Villa: 250 m2 med plads til 2 voksne/2 børn. Ligger på klippetoppen med havudsigt.
  • Premier Ocean View Pool Villa: 250 m2 med plads til 2 voksne/2 børn. Ligger på klippesiden med havudsigt.
  • Premier Beach Pool Villa: 250 m2 med plads til 2 voksne/2 børn. Ligger direkte ud til stranden.

Alle villaer har gratis wi-fi, surround sound, TV, Hermés toiletartikler, kaffemaskine og te faciliteter, minibar, IPod docking station, aircondition, havudsigt, infinity pool, terrasse m.m.

Som ekstraordinær service stiller resortet butler service til jeres rådighed – døgnet rundt. De sætter en ære i at imødekomme jeres ønsker, og skulle I have særlige smagspræferencer videregives dette til kokken.

Beyond All Inclusive – når I vil, og hvor I vil

Morgenmad i villaen? Frokost ved poolen? Middag på restauranten eller på stranden? Måske under stjernerne klokken et om natten? Mulighederne er mange – i sidste ende er det jer, der bestemmer.
Anataras Beyond All Inclusive koncept er vidtrækkende og alsidig. Alle jeres måltider i Tec-Tec Restaurant eller i villaen er inkluderet. Det samme er drikkevarer, champagne ved ankomst, yoga og Qi Gong, børneklub, snorkeludstyr, kajak og paddleboard, en butler tilknyttet jeres villa og gratis wi-fi under hele opholdet.

Restauranter og barer

  • Tec-Tec Restaurant (Inkluderet i jeres ophold): Fusionskøkken (asiatisk, japansk, indisk og Middelhavet). Restauranten ligger ud til stranden og I kan vælge at spise indenfor eller med fødderne i sandet.
  • Sunset Pool Bar: Appetitvækkende, kreative småretter samt drinks, øl og cocktail.
  • The Wine Boutique: Her kan I smage på nogle af de bedste vine – kombineret med nøje udvalgte retter af kokken.
  • Dining by Design: Nyd en romantisk middag med egen kok og tjener. Der dækkes op på stranden, på klippesiden, i urtehaven eller i jeres villa.
  • In Villa Dining: Få maden leveret til villaen – døgnet rundt.
     

Bemærk venligst at dele af Beyond All Inclusive og yderligere andre fordele kun er mulige ved bestilling af en Premier Villa. Hør os om hvilke.

Aktiviteter og oplevelser på Mahé

Mahé byder på et væld af oplevelser. Blot 7 km. fra Anantara ligger vestkystens længste strand, Grand Anse Beach. Men øen byder også på et væld af andre smukke strande.
På Mahé finder I også vandfald, botanisk have, rom destilleri, vandreruter, museer og naturligvis Seychellernes hovedstad, Victoria.
Bevæger I jer væk fra Mahé kan vi anbefale et besøg til øerne Praslin, La Dique og Cerf, hvor I kan udforske naturreservater, finde små skjulte strande og spotte skildpadder i koralrevene.

Velkommen til Seychellerne og Anantara Maia Seychelles Villas - jeres eget paradis.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.