Paradisiske Seychellerne - Praslin Island

Familietilbud for 2 voksne og 2 børn under 12 år

  • Fly København-Mahe t/r med Emirates
  • Fly Mahe-Praslin t/r med Air Seychelles
  • Privat transfer Praslin lufthavn-hotel t/r
  • 7 overnatninger på Raffles Praslin i Ocean View Villa
  • Inkl. morgenmad og daglig á la carte middag
  • Bidrag til Rejsegarantifonden

Pris i alt fra kr. 100.995

Rejseperiode: 1. juli - 31. august og igen fra 1. - 31. oktober 2022

Ovenstående er et specialtilbud, som forudsætter bestilling mindst 90 dage før afrejse.

Raffles Seychelles

Det 5-stjernede Raffles Seychelles på Seychellerne er omgivet af skønhed. Ganske enkelt. De frodige omgivelser kombineret med hvide sandstrande og en uforlignelig udsigt ud over den krystalklare vand, danner den perfekte base for et ferieophold – hvad enten I rejser som par eller familie.

Praslin er en af Seychellernes mest imponerende øer, og det er også her, I finder en af verdens smukkeste strande, Anse Lazio. Heldigvis for jer, ligger Raffles Seychelles på Praslin. På den nordlige del af øen – direkte ud til en fantastisk strand med det fineste sand så hvid og blødt som mel.

86 eksklusive pool villaer

Alle 86 stilfulde villaer har egen pool, udendørs pavillon, terrasse og udsigt til det glitrende turkisblå hav. Vælger I en Hillside Pool Villa i tropiske omgivelser, er I garanterer mere privatliv.

Størrelserne varierer fra 125 m2 til 275 m2 med et eller to soveværelser. Tal gerne med vores rejsekonsulenter om hvilken villa, der passer jer bedst.

Stilrene, elegante og moderne er nok den bedste beskrivelse af villaerne, som alle indeholder bl.a. Nespressomaskine og te-faciliteter, minibar – inde som ude, yoga måtte, lækre badekåber, udendørs bruser, gratis wi-fi, Marshall Bluetooth højttaler og TV med satellitkanaler. Mod tillæg kan I også vælge 24 -timers butlerservice.

Middag på restaurant eller i jeres villa?

Raffles Seychelles har flere restauranter, hvor I kan se frem til kulinariske oplevelser, hvad enten det er en middag under stjernerne, sushi eller gastronomi i særklasse. Tre barer og lounges står for fristende cocktails og lækre, lette retter. Vil I spise i jeres villa, kan I vælge at få alle måltider serveret – døgnet rundt.

Pool, strande, spa og oplevelser

Kan I løsrive jer fra jeres egen lille oase, byder Raffles Seychelles på en imponerende fælles pool i flere niveauer. Et niveau længere nede ligger to smukke strande. På den ene finder I solsenge og service. På den anden, som ligger lige ved siden af, finder I jomfruelig strand med de karakteristiske granitblokke. Ud for begge strand indbyder havet til en forfriskende dukkert.

Hvis Raffles Seychelles byder på skønhed for øjet, så byder Raffles Spa på skønhed for hele kroppen. Det er her, I lader jer føre ind i en verden af forkælelse med balinesisk massage, aromatiske bade og fugtgivende ansigtsbehandling. I spaen er der også yoga, fitness center, sauna, pool og jacuzzi.

Fra resortet kan I udforske de grønklædte højdedrag, snorkle blandt farverige fisk, hoppe om bord på en bådtaxa til de gigantiske Aldebra skildpadder på øen Curieuse, opleve Praslins naturreservat eller tage på øhop i en katamaran. Hør os om flere spændende oplevelsesmuligheder.


Kontakt Annette

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.