Parferie på Seychellerne - Six Senses Zil Pasyon

Pris pr. person fra kr. 48.225

Priserne er baseret på to voksne, der rejser sammen inden d. 30. september ved bestilling senest 30 dage inden afrejse.

Rejsen inkluderer: 

  • Fly København – Mahe t/r med Qatar Airways
  • Helikopter transfer fra Mahe til Six Senses Zil Pasyon t/r
  • 7 nætter i en Hideaway Pool Villa
  • Morgenmad
  • Diverse aktiviteter


Ring og høre mere om dette fantastiske sted og attraktive tilbud.

Six Senses Zil Pasyon

SIX SENSES ZIL PASYON ER ET ØKO-PARADIS PÅ SEYCHELLERNE
Med sin beliggenhed på Félicité - resortets egen private ø - byder Six Senses Zil Pasyon velkommen med sin lune kultur, udsøgte gastronomi og fantastiske villaer. Et sandt paradis for livsnyderen. Øen er defineret af seychellernes ikoniske og ganske massive granitsten samt bounty-strande. Fra strandene er der få meter til et sublimt koralrev, der forener hav og land i en symfoni af dufte, farver og dyreliv. Øen er en sand juvel og byder på alt hvad hjertet begærer – og bedst af alt, her er masser plads.

RAMMEN FOR ET SKØNT Ø-OPHOLD
Zil Pasyon byder på kun 30 smukt indrettede villaer, alle med pool, der lokker med høj komfort og fantastiske udsigter – ro, velvære og gode stunder er i den grad i højsædet; jeres eget lille paradis-i-paradis. Bedst af alt ligger øen uden for områdets cyklon-bælte, hvilket betyder, at Zil Pasyon er et resort der kan nydes stort set året rundt.

TROPEOPLEVELSER I IKKE GLEMMER
Man skal ikke være bange for at få ø-kuller som gæst på Zil Pasyon. Her er nemlig et væld af muligheder for udflugter og andre aktiviteter for både store og små. Man kan tage på dykkertur og snorkling i det lune azurblå hav, hvor er det ikke unormalt at støde på en venlig havskildpadde. Er humøret mere til fast jord under fødderne, byder Félicité ligeledes på et spændende natur og dyreliv, der bare venter på at blive udforsket.

GASTRONOMI, BÆREDYGTIGHED OG MEGET MERE
Six Senses byder på et sofistikeret køkken uanset hvor der spises - der er nemlig flere forskellige restauranter at vælge i mellem. Som det bedst af det hele, så kommer stort set alle ingredienser fra øens egen organiske have eller fra en af de nærliggende øer. Økologi og bæredygtighed er nemlig et stort fokuspunkt for dette luksusresort. Naturen bliver beskyttet og hjulpet efter alle kunstens regler. Og vi mener det kan smages.

TOPPEN AF VELVÆRE – SIX SENSES SPA
På resortet finder man Six Senses Spa, som byder på et væld af behandlinger med alt lige fra holistisk wellness, healing, til lokale og afrikansk-inspirerede behandlinger. Alle behandlinger er designet omkring øens egen naturlige egenskaber. Men det er ikke kun behandlingerne der er en fryd. Selve spa-området, som er beliggenhed på stranden, skaber en følelse af velvære og afstresning.

EKSKLUSIVE STRANDE
Få meter fra resortet ligger en skøn, lille strand omkranset af frodige palmer. Kun få turister er bekendte med stranden, så måske I har den helt for jer selv.


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.