One&Only Palmilla

Havudsigt, butlerservice og gourmet

One&Only Palmilla i Mexico er i al enkelthed et spektakulært resort, hvor du omfavnes af tropiske haver, vajende palmer, glitrende pools og smukke fontæner.
Resortet ligger direkte ud til gyldne sandstrande og det azurblå hav - midt mellem Cortezhavet og Stillehavet i staten Baja California Sur.

Uden at slække på den moderne luksus, har One&Only Palmilla tydelige referencer til den mexicanske byggestil med karakteristiske hvidkalkede bygninger og røde tegltage.

Gourmet, sushi eller skaldyr?

Også når det gælder maden, stræber One&Only Palmilla efter det højeste niveau. Her er flere restauranter, der vil forkæle dine sanser med hvert deres speciale.

Nyd uforglemmelig gourmet i SEARED, hvor Michelin-kokken Jean-Georges Vongerichten står i køkkenet. Delikate retter i den japanske restaurant i Suviche, mexicanske retter, fisk og skaldyr i Agua samt lette retter ved pool kanten på Breeze.
One&Only Palmilla har desuden tre barer og lounges, hvor udsigten er lige så fascinerende som udvalget i cocktail menukortet.

One&Only Spa i særklasse

I One&Only Spa og Wellness bliver du forkælet i både krop og sjæl. Fra barber, yoga og dampbad til plunge pool, juicebar og et yderst omfattende wellnessprogram.
Som noget helt unik kan du fordybe dig i ældgamle wellness- og terapi behandlinger, hvor du bliver guidet af en spirituel healer i et særligt område i spaen.

Aktiviteter og faciliteter på One&Only Palmilla

One&Only Palmilla tilbyder et overdådigt udvalg af aktiviteter og faciliteter. To store infinity pools, en for voksne og en for familier. Fitness område, tennisbane, børneklub samt vandsportsaktiviteter, såsom; Paddleboarding, snorkling, surfing, kajak og dykning.
Du kan desuden bestille undervisning i mexicansk kogekunst, tequila- og vinsmagning eller en romantisk middag for to.

Tag på hvalsafari eller lej båd for jer selv. Udforsk området på en jeepsafari, nyd kunst på en Art Walk i den nærliggende San Jose del Cabo eller spil golf på One&Only Palmillas prisvindende 27-hullers golfbane.

Værelse, suite eller villa – alle med havudsigt

One&Only Palmilla har 174 værelser og suiter med elegant interiør, rummelig terrasse eller balkon med liggestole og en betagende havudsigt, alle moderne faciliteter og 24-timers butlerservice. Der er bl.a. en minibar med et udvalg af Tequila, kaffe- og te faciliteter, frisk frugt hver dag, gratis wi-fi og en kikkert, hvis du spotter en hval.

Du kan også vælge Villa One eller Villa Cortez, hvis I er flere, der rejser sammen. De luksuriøse villaer på 975 m2 har plads til 12 personer, og indeholder alt, hvad hjertet begærer.

Kontakt os for bestilling
Ring eller skriv til os, hvis vi skal booke din rejse til One&Only Palmilla i Mexico.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.