Be Tulum, Mexico - Autentiske Riviera Maya på første klasse

Rustik charme og rå naturlig skønhed ved Riviera Maya

Be Tulum ligger ud til den skønneste strand, i staten Quintana Roo, på den østlige side af Yucatán halvøen. Hotellet har i alt 64 unikt designede suiter med beliggenhed mellem den spændende jungle, det pureste hvide sand og det azurblå caribiske hav.
Hotellet har en enestående stil og charme - der er langt mellem steder som dette. Værelserne er bygget og indrettet kun ved brug af lokale materialer. Det komfortable og sofistikerede interiør, er en fryd for sanserne og skal i sandhed opleves, for at give et retmæssigt indtryk. 

I kommer til at bo i en skøn Agua suite på 64 kvadratmeter hvor der er blevet kælet for detaljen. Suiten ligger med udsigt, og kun få skridt, ud til det skønne caribiske hav. Indenfor finder I et dejligt afslappet design, der harmonere perfekt med hotellets, og områdets, kultur og stil. Udenfor finder I en skøn privat terrasse (eller altan hvis I ønsker at bo højt) hvor der kan kobles helt af i fred og ro. 

På Be Tulum har I tre forskellige restauranter at vælge i mellem, og de byder hver især på nogle spændende menukort. Eksempelvis er hotellets "raw-food" restaurant, der specialisere sig i alt lige fra spændende fiskeretter til delikate kølige supper, meget populær. Er humøret til gourmetoplevelser, er et besøg på Ocumare et must. Michelin kokken Mauricio Giovanini har sammensat et meget spændende menukort, inspireret af forskellige køkkener verden over. Her finder I små delikate retter med f.eks. spansk, marokansk eller argentinsk islæt. Alle retter deles mellem gæsterne ved bordet.

På hotellet finder I også det lækre Yaan Wellnes Spa - et fristed for ren afslapning. Yaan Wellnes Spa er en oase uden lige, og I kan nyde de skønneste spa behandlinger, udført efter ritualer der stammer helt tilbage til før den spanske kolonisering. Er I til yoga kan Be Tulums helt specielle "tree top yoga studio" kraftigt anbefales, her har man udsigt ud over junglen, og dens grønne bakkede landskab af trætoppe.

Vi sammensætter jeres rejse

Riviera Maya byder på et væld af de skønneste udsigter, unikke oplevelser og gode stunder. Er modet til det, kan vi kraftigt anbefale I prøver at svømme med hvalhajer. Den bedste sæson for dette er i juni og august på den østlige side af Yucatán halvøen - en oplagt oplevelse I vil huske for livet. Vi sammensætter gerne en række udflugter alt efter hvad I er til.

Priser og afrejseperioder:
1. november - 23. december 2018
Fra kr. 26.990 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer:
- Fly København – Cancun t/r med Lufthansa eller Swiss
- 7 nætter i en Agua Suite
- Amerikansk morgenmad
Transfer til- og fra Cancun Airport

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Pernille

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.