Grand Velas Riviera Maya

Grand Velas Riviera Maya åbnede i 2008 på den attraktive kyststrækning Riviera Maya syd for Cancun ud til det caribiske hav. Som det eneste familievenlige All Inclusive resort er Grand Velas Riviera Maya medlem af sammenslutningen 'Leading Hotels of the World', og hotellet har dermed sat helt nye højder for All Inclusive hoteller. Det anerkendte britiske rejsemagasin Conde Nast Traveller har haft hotellet på sin 'Gold List' både i 2012 og 2013.

Grand Velas Riviera Maya er et beachfront All Inclusive resort, men ikke i traditionel forstand. Hotellet tilbyder 8 restauranter på et højt niveau, hvor 5 af dem er a la carte restauranter. Der er blandt andet en fransk, italiensk, japansk og molekylærgastronomisk restaurant. Ikke nok med at maden er i absolutte topklasse, og langt fra hvad mange forbinder med all inclusive hoteller, så tilbyder Grand Velas Riviera Maya på spiritus og vine fra hele verden - DET HELE er inkluderet når rejsen er betalt. 

Alt handler selvfølgelig ikke om at spise og drikke. Grand Velas Riviera Maya byder selvfølgelig også på aktiviteter for alle aldre.
Verdens næststørste koralrev ligger et par hundrede meter ud fra stranden og er ideelt til snorkling og dykning. Alle 'non motorized' vandsportsaktiviteter er gratis. For de voksne og lidt ældre børn har Grand Velas Riviera Maya en enorm Spa, som tilbyder alverdens behandlinger.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.