Rosewood Mayakoba

Syd for Cancun på Yucatan halvøen, omringet af smaragdgrøn jungle og beliggende i en stor lagune helt ned det caribiske hav, ligger Rosewood Mayakoba. En rejse til Rosewood Mayakoba betager sjælen med fantastisk naturlig skønhed og utrolige omgivelser.

Med sine 128 suiter byder Riviera Mayas mest luksuriøse resort velkommen til et uforglemmeligt ophold. Når man ankommer til resortet og skal checke ind, bliver man sejlet i små både til sin private brygge, som alle suiter beliggende ud til lagunen har. På bryggen står den private butler klar til at byde én godt velkommen og bagagen er selvfølgelig fragtet til værelset imens.

Rosewood Mayakoba har alle faciliteter som et top hotel bør have, blandt andet stort spaområde, kids club og service ved poolen og stranden med håndklæder, drinks mm. Yderligere ligger en 18 hullers golfbane lige ved siden af hotellet, som bliver brugt på US PGA touren.

Sidst men ikke mindst ligger Rosewood Mayakoba ud til det caribiske hav og verdens næstestørste koralrev. Hvad enten man er til pool eller strand er der fantastiske muligheder. Solstole og cabañaer kan benyttes frit og havet er turkisblåt og uimodståelig indbydende både til vandsport, snorkling eller bare en almindelig svømmetur.

 

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.