Four Seasons Resort Jumeirah Beach

Four Seasons Resort Jumeirah Beach indfanger byens spændende energi i et funklende nyt og ekslusivt beach resort. Ideel til både eventyr og afslapning, med en skøn belliggenhed i den nordlige ende af Jumeirah Beach.

Med legendarisk personlig service byder Four Seasons velkommen til en Dubai luksushotel oplevelse i særklasse. Her går Arabisk design i smuk forening med moderne stil, og skaber en sofistikeret atmosfære af lys. De rummelige værelser & suiter har udsigt over Den Persiske Golf på den ene side, med Burj Khalifa og downtown skyline på den anden. Som gæst kan du nyde en privat, naturlig strand udstyret med alt til en luxuriøs dag ved vandet; slap af eller stil din eventyrlyst med aktiviteter som kajaksejlads, paddleboarding og anden sejlsport. Om aftenen skaber strandens bålplads den perfekte ramme for at nyde den eksotiske stemning. 

Dette 5-stjernede resort lokker desuden med 2 udendørs pools, 10 delikate restauranter & lounges, et af byens mest overdådige kurbade, state-of-the-art fitness inklusive indendørs pool. og en bred vifte af gode familie aktiviteter.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.